Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Mam w jednej kamerce lekko uszczerbiony ekran i nie wiem czy się nie przyczepia. Moge pożyczyć identyczny sprzęt od kolegi, ale znowu czy sprawdzają jakieś numery seryjne?
#dofinansowanie #dotacje
To chyba normalne że sprzęt który kupiłeś mógł się uszkodzić. W końcu skoro z niego korzystasz to musi nosić slady uzytkowania. Jakby tak nie było to by właśnie oznaczało że kupiłeś coś z dotacji a z tego nie korzystasz i po okresie trwałości pachniesz to na olx. Nie podmieniaj na inny.