Aktywne Wpisy

fsfdjf +5
kupuję nowe auto i jaram się ale jednocześnie stresuje jak c--j i już 2 dzień z rzędu sraczka z nerwów bo muszę kolor wybrać a nie wiem jaki

kt13 +2
Powiedz ze masz ADHD nie mówiąc, że masz ADHD.
Właśnie znalazłam kubek z resztką kawy
W szafie
Nie z dzisiaj
Ale nie ma pleśni
#adhd
Właśnie znalazłam kubek z resztką kawy
W szafie
Nie z dzisiaj
Ale nie ma pleśni
#adhd
źródło: temp_file7899593879776559484
Pobierz

Mam nadzieję, że Dino Polska wykorzysta tę sytuację i w końcu Polacy zaczną zostawiać pieniądze gdzie należy.
"Sieć Kaufland po krytyce ze strony m.in. niektórych polityków i komentatorów zdecydowała się wycofać ze sprzedaży Ustroniankę w butelce o pojemności 3,001 l. Prezes polskiego oddziału sieci Martin Piterak w oświadczeniu przesłanym redakcji portalu wiadomoscihandlowe.pl przyznaje wprost: "Pojawienie się tej oferty było błędem".
#kaucja #systemkaucyjny #polityka #lidl
Zgodnie z ustawą o systemie kaucyjnym, operatorem może zostać wyłącznie spółka akcyjna z siedzibą w Polsce, posiadająca kapitał zakładowy co najmniej 5 milionów złotych. Akcjonariuszami takiej spółki mogą być wyłącznie wprowadzający produkty w opakowaniach na napoje (producenci) lub reprezentujące ich związki pracodawców czy izby gospodarcze.
@Kotlet_z_Chabowy: To akurat nie jest wcale nic dziwnego. Kaufland w mieście z którego jestem otworzono ponad 20 lat temu i automat do zwrotu butelek jest tam praktycznie od zawsze.