Wpis z mikrobloga

No elo,

DzieΕ„ 25 za mnΔ… i powiem krΓ³tko – jest lipa. 😐

MiaΕ‚em dziΕ› zrobiΔ‡ trening po wizycie u lekarza, a finalnie go nie zrobiΕ‚em. ZnalazΕ‚em tysiΔ…c wymΓ³wek, ΕΌeby go odpuΕ›ciΔ‡ – nawet nie chce mi siΔ™ ich wymieniaΔ‡, bo kaΕΌda z nich brzmi ΕΌenujΔ…co. Kilka dni przerwy i od razu ciΔ™ΕΌko wrΓ³ciΔ‡ na dobre tory.

No nic – jutro teΕΌ jest dzieΕ„. Od razu po robocie, punkt 16:00, muszΔ™ wyjΕ›Δ‡ na trening bez absolutnie ΕΌadnego p--------o i przekΕ‚adania na kolejny dzieΕ„. Dam radΔ™.

Kalorie dalej nie liczone – ta sama historia. Tyle dobrze, ΕΌe jem w miarΔ™ zdrowo.

Mimo tego β€župadku” i lekkiego przestoju – kontynuujΔ™ dziennik. Nie ma c---a, ΕΌebym odpuΕ›ciΕ‚ tym razem.

#doweselasieogarne #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta #redukcja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DoWeselaSieOgarne: nie dziwi mnie to. Jak siΔ™ zapuΕ›ciΕ‚eΕ› to nie zmienisz nawykΓ³w z buta. W tym momencie najwiΔ™cej ludzi odpuszcza, wypije 10 browarΓ³w I zamΓ³wi pizze i wraca bΕ‚Δ™dne koΕ‚o, jak to przetrwasz to bΔ™dzie lepiej
  • Odpowiedz
@DoWeselaSieOgarne: dlatego ja sobie kupiłem rower stacjonarny za śmieszne 300zl tak wiem każdy będzie mówił, że to wieszak na ubrania, ale w tamtym roku najwięcej właśnie w domu rodzinnym schudłem używając roweru stacjonarnego, praktycznie można robić w nieskończoność
1 dzieΕ„ rowerek
2 dzień hantlami pomachać
3 dzieΕ„ rowerek
4 dzieΕ„ przerwa
Przy wiΔ™kszej kondycji moΕΌe bΔ™dzie rower codziennie ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
+Jak siΔ™ zdalnie pracuje
  • Odpowiedz
@DoWeselaSieOgarne: polecam rower stacjonarny skΕ‚adany zabiera o wiele mniej miejsca, po zimie sprzedaz albo caΕ‚kowicie zΕ‚oΕΌysz do pudΕ‚a i tyle ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
Ja obecnie wynajmuje kawalerkΔ™ i postanowiΕ‚em sobie kupiΔ‡ bo najwiΔ™cej dziΔ™ki niemu schludne i bΔ™dzie teΕΌ dobra ozdoba na gola Ε›cianΔ™ ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
  • Odpowiedz