Wpis z mikrobloga

@futurehawk: rozdawnictwo rozkręcone na maksa, dopłaty, pomoc, eko projekty, a brudasy zamiast wziąć te pieniądze i zmodernizować system grzewczy, to dalej jak w średniowieczu muszą palić byle czym i truć innych. To tylko pokazuje ilu debili mieszka w tym kraju
  • Odpowiedz
@futurehawk: Ale fajnie ʕʔ i pyk, stare płyty wiórowe ze śmieciami do piecka, siup.. fajowo ciepełko w stópki i jest eko, nie będą sie palić na wysypiskach ༼ຈل͜ຈ༽
  • Odpowiedz
brudasy zamiast wziąć te pieniądze i zmodernizować system grzewczy

@nieaktywny_88: "brudasy" pobrały pieniądze i zmodernizowały piece na te zajebiście ekologiczne gazowe które za kilka lat będą likwidowane.
Jeszcze lepsze są pompy ciepła z rachunkami po kilkanaście k.
Oby tylko rodzice ci internetu nie zapomnieli opłacić
  • Odpowiedz
@TurboBlejzer Nie zastanowiło Cię zagęszczanie tych czujników? Na cały Berlin ile jest, trzy? Od jakiegoś czasu się tym interesuje i wychodzi na to, że nasi samorządowcy zachłyśnięci darmowymi światłowodami i wizjami "Smart city" pozwolili żeby nas wszystkich koncertowo zrobić w c---a. Teraz wszyscy mogą wytykać w papierach złych Polaków co trują powietrze.
  • Odpowiedz
@futurehawk: co to niby za mapa gdzie polska tak dobrze pokryta a reszta Europy słabo,,? Ja mam kanarka i mam też Czechy dobrze pokryte i tam dosłownie jak u nas
  • Odpowiedz