Jak to jest że PS5 jest już na rynku prawie 5 lat a Ghost of Yotei to właściwie pierwszy tytuł excluziw który mnie interesuje? ( ͡°͜ʖ͡°)
Niezłe j---a bo parę lat temu kupiłem używkę PS4 żeby ograć właśnie pierwszą "Cuszimę" te wszystkie Unchartedy, The Last of Us 1 & 2 oraz taką technologiczną pokazówkę zwaną: The Order: 1886.
Jednak na czwórce tych rajcujących mnie gier było znacznie więcej ( ͡°͜ʖ͡°)
@RobertPupica No właśnie ta generacja będzie się zaraz kończyć a ja przecież nie kupię tej konsolki do ogrania jednej gry która i tak za jakiś czas wyjdzie na PC ( ͡º͜ʖ͡º)
@Larsberg: Na PS4 praktycznie wszystko co wydawało Sony mnie interesowało. Było sporo nowych produkcji, jak Horizon, Days Gone, Spiderman, Tsushima, Death Stranding, nowe części w istniejących seriach robiły ogromny postęp w oprawie lub rodzaju rozgrywki w stosunku do PS3 jak God of War, Uncharted 4, The Last of Us 2, Gran Turismo: Sport. Obecnie to tylko kontynuacje, które wyglądają niewiele lepiej niż gry z PS4 i Remaki/Remastery. Jak zawsze najbardziej
@Larsberg generacja do d--y, nawet stare zremasterowane gry nie mają zawsze 60fps bez trybu wydajności (xD) i mówię tu o grach, które były wydane na ps3.
@Larsberg ps5 to jest tragedia pod względem gier. Niemniej lockdown covidowy zrobił swoje i ludzie kupowali jak p------i
@Ralphs PS5 miał premierę po światowym lockdownie. xd przez pierwsze parę miesięcy "jeszcze covida" sprzedało się tylko parę mln sztuk, bo były problemy z dostępnością. Dosłownie to produkt, który ludzie kupowali po pandemii.
@Larsberg: Exy umarły, Microsoft staje się wydawcą, Sony wypuszcza już pomału gry na PC. Żyjemy w czasie Remasterów i Remak'ów. Ja wciąż mam PS4 + XSX + Switcha od niedawna i PC. Planuję dopiero w tym roku kupić PS5, bo interesuje mnie Ghost of Yotei, dodatek do Horizon Forbidden West, nadchodząca w 2027 trzecia część Horizon. Chociaż możliwe, że jeszcze rok się wstrzymam z zakupem bo zaczekam, aż pudełka z
@Zielony34: To dobrze że exy umierają. Żyjemy w najlepszych czasach do grania na PC. Nie dość że wszystko na to wychodzi to jeszcze możemy grać na monitorach po 100Hz i więcej ( ͡°͜ʖ͡°)
Niezłe j---a bo parę lat temu kupiłem używkę PS4 żeby ograć właśnie pierwszą "Cuszimę" te wszystkie Unchartedy, The Last of Us 1 & 2 oraz taką technologiczną pokazówkę zwaną: The Order: 1886.
Jednak na czwórce tych rajcujących mnie gier było znacznie więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps5 #ps4 #playstation #konsole #pcmasterrace #gry
źródło: 665556-ps5-sony-lance-une-version-allegee-de-sa-console-nouvelle-generation
Pobierz@Ralphs PS5 miał premierę po światowym lockdownie. xd przez pierwsze parę miesięcy "jeszcze covida" sprzedało się tylko parę mln sztuk, bo były problemy z dostępnością. Dosłownie to produkt, który ludzie kupowali po pandemii.