Aktywne Wpisy

EndymionPP +289
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz
Uzytkownik_awaryjny +210

#remontujzwykopem #nieruchomosci #mieszkanie #remont
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-02 201910
PobierzTo wygląda jak pion grzewczy od łazienek w mieszkaniach z wielkiej płyty, często wykorzystywano zwykle rury jako grzejniki i szły one od dołu do samej góry.
Problem jest duży żeby to przerobić lecz nie że nie możliwy, spółdzielnia ogólnie huja ma do gadania jeżeli chodzi o te piony, musisz tylko zgłaszać że będziesz przerabiać plus dogadać się z sąsiadem
Nie zgodzę się z tobą.
Zwiększenie oporu? Wilgoć, grzyb? Chyba sobie żartujesz xD połowa ludzi w blokach z starej płyty nie dogrzewa mieszkań i nikt nie ma problemów z wilgotnością wiem bo zwiedziłem ich dziesiątki.
dzisiaj jadę tam drugi raz i będę mocno drążył temat tej rury, jeżeli nie da się tego zrobić w porozumieniu ze spółdzielnią na 100% odpuszczam temat, chociaż już na ten moment sprawa wydaje mi się naprawdę śliska
Teorii zmieszanej z wieloletnią praktyką.
Z pomiarów które ja przetwarzałem, stanowcza większość budynków na spółdzielniach utrzymuje temperaturę powyżej norm, na jednej z większej spółdzielni w pewnym mieście, w łazienkach mieszkańcy potrafią mieć 27C a w salonach nawet 24C gdzie normy to
Komentarz usunięty przez autora
wszystkie zmiany w mieszkaniu odbyły się za zgodą spółdzielni, rura została bo powiedziano kategoryczne NIE strasząc w przypadku donosu sądownym przywróceniem do stanu poprzedniego
odpuszczamy temat bogatsi w doświadczenie negocjacji ceny, z ceny ofertowej udało się zbić 6,6% + całe wyposażenie mieszkanie zostaje (jakieś 12k dodatkowo)
@BananowyKrol @phts @Smarek37 @mar-v-son @Wykop24h @sberatel @Damian_prosze_cie @Amigoyamigo @P-v-E