Aktywne Wpisy

Sarza01 +73
Gość dzis wychodzi na mrO. Jedna z najładniejszych sylwetek w Polsce.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
źródło: temp_file8921303063827875040
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#remontujzwykopem #nieruchomosci #mieszkanie #remont
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-02 201910
PobierzTo wygląda jak pion grzewczy od łazienek w mieszkaniach z wielkiej płyty, często wykorzystywano zwykle rury jako grzejniki i szły one od dołu do samej góry.
Problem jest duży żeby to przerobić lecz nie że nie możliwy, spółdzielnia ogólnie huja ma do gadania jeżeli chodzi o te piony, musisz tylko zgłaszać że będziesz przerabiać plus dogadać się z sąsiadem
Nie zgodzę się z tobą.
Zwiększenie oporu? Wilgoć, grzyb? Chyba sobie żartujesz xD połowa ludzi w blokach z starej płyty nie dogrzewa mieszkań i nikt nie ma problemów z wilgotnością wiem bo zwiedziłem ich dziesiątki.
dzisiaj jadę tam drugi raz i będę mocno drążył temat tej rury, jeżeli nie da się tego zrobić w porozumieniu ze spółdzielnią na 100% odpuszczam temat, chociaż już na ten moment sprawa wydaje mi się naprawdę śliska
Teorii zmieszanej z wieloletnią praktyką.
Z pomiarów które ja przetwarzałem, stanowcza większość budynków na spółdzielniach utrzymuje temperaturę powyżej norm, na jednej z większej spółdzielni w pewnym mieście, w łazienkach mieszkańcy potrafią mieć 27C a w salonach nawet 24C gdzie normy to
Komentarz usunięty przez autora
wszystkie zmiany w mieszkaniu odbyły się za zgodą spółdzielni, rura została bo powiedziano kategoryczne NIE strasząc w przypadku donosu sądownym przywróceniem do stanu poprzedniego
odpuszczamy temat bogatsi w doświadczenie negocjacji ceny, z ceny ofertowej udało się zbić 6,6% + całe wyposażenie mieszkanie zostaje (jakieś 12k dodatkowo)
@BananowyKrol @phts @Smarek37 @mar-v-son @Wykop24h @sberatel @Damian_prosze_cie @Amigoyamigo @P-v-E