Wpis z mikrobloga

#hotelparadise miałam ciężki dzień w robocie, i chyba dlatego nie kumam, o co oni drą te japy?! Tam nawet nie padają żadne argumenty, to są jakieś randomowe zbitki słów, imion i obelg, płacz i zgrzytanie zębów, pomoże mi ktoś? Jaka jest teza tej awantury?!
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mallisso: ja Ci pomogę ¯\(ツ)/¯ jak mogę ()

Milan/Sepleniak/ chciał pogadać, że nie chce mu się gadać, ale go nie wysłuchano …… wieczór zakończył awanturą

Rano on chciał gadać z Magdą, ale Magda nie chciała gadać z nim, więc Spepleniak znowu zrobił awanturę

The End . ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 2
@Rosalinea: haha dzieki xD neandertalczycy przy nich to szczyt kultury. Sezon zaczął się ciekawie ale po dzisiejszym pół h spędzonym na ogladaniu tych awantur mam wrazenie, ze oglądam to tylko z przyzwyczajenia. Guilty ale już nie pleasure...
  • Odpowiedz
Milan/Sepleniak/ chciał pogadać, że nie chce mu się gadać, ale go nie wysłuchano

@Rosalinea: @Mallisso Wiem, że nie lubimy tu Milana, ale patrząc obiektywnie, miał prawo się zdenerwować. I nawet to wytłumaczył. W ostatnim czasie Kuba próbował stworzyć parę z Wiktorią, choć ta deklarowała, że celuje w innych mężczyzn. Gdy weszła nowa, Kubie błyskawicznie się przestawiło i żeby wyjść z sytuacji z twarzą, próbował spiknąć Wiktorię z Milanem (to
  • Odpowiedz
@Marcepanowy_Detektyw: tak jest ( )

Zgadzam się co do przecinka( ͡ ͜ʖ ͡)

A Milana na letnie koedukacyjne kolonie nawet ze sobą zabiorę …. Koraliki będzie nawlekał, konie czesał i na cydrze grał¯\(ツ)/¯ dobrze mu to zrobi! Może się nawet wyciszy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Rosalinea: Aż tak to nie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ten gość powinien być izolowany od ludzi. Natomiast w tej konkretnej sytuacji poniekąd rozumiem co go odpaliło. Nikt z nas nie lubi sytuacji, gdy nam się coś na siłę narzuca. Wiktoria była upierdliwa z tym bieganiem za nim, pachniało to desperacją.
  • Odpowiedz