Wpis z mikrobloga

Beka ze prawactwo i lewactwo bardziej obchodzi jakas awantura muzulmanow z zydami w afryce niz to, ze rosja nam tu zrobi zaraz powtorke z 1919.
Inzyniery mogly nie napadac izraela, zawsze sie moga poddac i zgodzic na propozycje trumpa o pokoju, aha no i #tonienaszawojna

#izrael #palestyna #wojna
KIaudik - Beka ze prawactwo i lewactwo bardziej obchodzi jakas awantura muzulmanow z ...

źródło: b5de0c905a9bc4e0e434ed9166553da66cf9e1bb94511880a923d36efb0ec58e

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RandyBobandy: widzę, że nie rozumiesz kompletnie co chcę Ci wytłumaczyć, a z historią i jej rozumieniem jesteś na bakier. Bez zrozumienia historii najnowszej nigdy nie będziesz miał bladego pojęcia co się dzieje na świecie w 2025 roku. W takim razie, uznaję to za koniec dyskusji z mojej strony. Samo stwierdzenie "nie ma czegoś takiego jak palestyński naród, to po prostu Arabowie, ani coś takiego jak państwo Palestyna nigdy nie istniało"
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: nie chcę Ci tłumaczyć pewnej oczywistości. Powiem tak, byś zrozumiał. Według twojego rozumowania, jakieś (nie przesadzę) ponad 100-150(?) narodów nie powinno mieć prawa do stanowienia państwowości po 1945 roku (w tym Żydzi), no bo w którym roku powstało państwo Izrael? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RandyBobandy nie unikam. Odpowiedziałem. Chcesz tak prosto z mostu typu: Nigdy nie było państwa Palestyna, Izrael, Słowacja, Czarnogóra, Czad, Libia, Senegal, Angola, Mali, Wybrzeże Kości Słoniowej, Irak, Kuwejt, Tadżykistan, Słowenia, Uzbekistan, Bośnia i Hercegowina, Białoruś, Korea Północna, Togo. Dalej mam wymieniać?
  • Odpowiedz
Beka ze prawactwo i lewactwo bardziej obchodzi jakas awantura muzulmanow z zydami w afryce niz to, ze rosja nam tu zrobi zaraz powtorke z 1919.

@KIaudik: A Rosja ma jakiś powód na wojnę z Polską pomimo idiotów i prowokatorów z obecnego rządu? xD
  • Odpowiedz
Inzyniery mogly nie napadac izraela, zawsze sie moga poddac i zgodzic na propozycje trumpa o pokoju, aha no i #tonienaszawojna

@KIaudik: No to wkleję twój cytat, z małymi poprawkami
"Ukraińcy mogly nie prowokować ruskich, zawsze sie moga poddac i zgodzic na propozycje trumpa o pokoju, aha no i #tonienaszawojna"
Teraz już rozumiesz czy dalej udajesz że jak się gra w łupie gry to się wygrywa
  • Odpowiedz