Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +13
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Legendarne wykręcacze jap.
Teraz kwaśne konfidentki 30% taniej. A przy okazji 21 innych produktów, w tym nadżelki, misie LIGHT z erytrytytyt... i inne też zrabatowane niemało.
Łap, bo się zapasy nam uszczuplają, nie będę ciągle przypominać (・へ・). O tu som promki.
#gusto #promocje #slodycze #zelki #rabat
źródło: kwasne-minus30pro-gusto
Pobierz@paluszki_rybne: Od 69 złotych wysyłka free jak zamówisz sobie do Paczkomatu InPost (。◕‿‿◕。)
@DziadLab: No właśnie są dużo kwaśniejsze niż sklepowe kwaśne żelki, temu je ludzie lubią.
@paluszki_rybne: Miękkie są, nie jak niemieckie na H. Miękkie i kwaśniutkie. Twarde by się zrobiły, jakbyś tak na tydzień-dwa zostawił otwarty kubek.
@DziadLab: Kiedyś porównanie zrobiliśmy dla niezdecydowanych:
źródło: 486116684_1086480356852848_607392448598902779_n
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@paluszki_rybne: A ja mam nadzieję, że spełnimy Twoje oczekiwania i posmakują Ci (。◕‿‿◕。) Daj koniecznie znać, jak już podegustujesz!
@paluszki_rybne: tylko jak ci nie zasmakują to nie pisz negatywnych opinii bo usuną ci koment i wrzucą cię na czarno xD
źródło: image
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: FireShot Capture 1183 - Profil_ @Kwasny_konfident __ Wykop.pl - wykop.pl
Pobierz