#wroclaw Gdzie tu najlepiej zrobić badania do tak zwanej medycyny pracy, żeby nie czekać długo, w sensie, żeby się dało to zrobić za dnia, a nie czekać np tydzień? Szukam raczej w zachodniej części miasta.
@lycaon_pictus na Grabiszyńskiej, dzwonisz rano i umawiają zazwyczaj na ten sam dzień?m, często nawet za godzinę. Na miejscu się okazuje że mimo wyznaczonej godziny jest kolejka, więc tak że 3 godziny sobie zarezerwuj
@sEB-q: @pasta_alla_carbonara @klokupk Zadzwoniłem na Grabiszyńską i termin mam dopiero w poniedziałek. Do Dolmedu nawet dzwoniłem, ale kolejka na 6 osób w automacie, to spróbowałem najpierw gdzie indziej, choć tam by mi bardziej pasowało pod względem lokalizacji.
@pasta_alla_carbonara: Pracodawca naaaagle się odezwał, żeby do poniedziałku zrobić, ja zapowiedziałem, żeby mi dali tydzień, co przyjęli do wiadomości, więc nie jest źle ( ͡º͜ʖ͡º)
Gdzie tu najlepiej zrobić badania do tak zwanej medycyny pracy, żeby nie czekać długo, w sensie, żeby się dało to zrobić za dnia, a nie czekać np tydzień? Szukam raczej w zachodniej części miasta.
@lycaon_pictus: panie, czwartek jest, to chyba nie tak źle.
https://share.google/FNNVkHS80ZvDZZRnw
tutaj jest hurtownia od takich rzeczy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)