Wpis z mikrobloga

@alverini: mnie na tym tagu rozwala całkowity brak podstawowej umiejętności czytania ze zrozumieniem i tworzenie historyjek które w ich uniwersum nigdy nie miały miejsca oraz w całości blednie przypisywanie cech osobowości które sami nie rozumieją wynikające z błędnego przeczytania a co gorsza odsłuchania tekstu xD

No ale wiadomo ze jak WSZYSCY jedza gowno to to gowno im smakuje #pdk xDDD
  • Odpowiedz
@alverini: Ja go całkowicie przypadkiem już sporo po premierze diablo znalazłem, na początku wydawał się zaznajomiony z tematem soulslike, dość ciekawie się wypowiadał w różnych aspektach, a potem przyszły filmy o wszystkim innym.
  • Odpowiedz
@alverini: akurat kręcenie beki z mkrr to słuszna była bo koleś hypował na d4 jak tylko się da, bo liczył że jak zmieni kontent to mu kanał odżyje XD

Ja go poznałem jak jechał d4 i porownywał z POE2 i jakoś to leciało, ale potem się zaczęła bezzasadna krytyka quaza którego dążę dużym szacunkiem, a jak zaczął lecieć z kwestiami typu "ale crunch w game devie jest okej bo przecież
  • Odpowiedz
@alverini no BEZ KITU ale to moja historia kropka w kropkę. Wtedy naprawdę myślałem że lodolug się na tych grach zna i mądrze gada. A mkrr w moich oczach był opłaconym shillem a nie graczem.

Otrzeźwienie przyszło z 3 miechy później jak zauważyłem że nad słabymi grami się tylko pastwi i farmi wyświetlenia. 50 nagrywek o Starfieldzie i prawie żadnych o dobrych grach.
  • Odpowiedz