Wpis z mikrobloga

• 1
@ArekJ: najfajniesjze sauny, jakie w zyciu bylem to chyba Termy Rzymskie w Czeladzi, akurat mistrzostwa polski trafiłem to już wgl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@miltem: No słyszałem, że te w Czeladzi to top, ale tam jeszcze nie dotarłem akurat. W Sante też są całkiem fajne seanse, pilnują poprawnego saunowania i ogólnie jest spoko. Duży wybór saun jest też na Potockiej, tam multisport działa, ale jak parę razy tam byłem ostatnio to zawsze były gigantyczne tłumy i rzadko tam wracam.
  • Odpowiedz
@miltem: Warszawianka, choć teraz remont, na razie 2 saun w tym jednej największej i najfajniejszej w których były seanse. Później zostaną otwarte te 2 a reszta saun (5 saun+ grota+ bania schładzająca+ ogród zostanie zamkniętych na dalszy remont)
  • Odpowiedz
@miltem: za 10zł/1.5h nie ma co narzekać multisport (plus), jak będzie remont większej części saun to jakies -15 minut spacerem (klub łaźnia) za 20-30zł bez limitu w zaleznosci od godziny wejscia, tam bardziej kameralnie, raz tam byłem i średnio (mniej saun i brak tylu seansów) (tam tylko sauny bez aqua parku)
  • Odpowiedz