Wpis z mikrobloga

10 458,02 - 15,01 - 5,34 - 15,40 = 10 422,27

Ludzie coś narzekają że zimno, trochę nie rozumiem bo było prawie +3°C ( ͡º ͜ʖ͡º)

Od poniedziałku coś ciężko mi się pozbierać z rana, nie inaczej było dzisiaj - znowu trzeba było ograniczyć do ~15 km bo się już późno robiło ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Tyle dobrego, że wczoraj na siłce znowu się w BNP pobawiłem - choć tym razem delikatniej, bo jak już dobiłem do 15 km/h to po 500m zszedłem do 14 i potem już tylko schodziłem w dół, bez przyspieszeń. Ale i tak było fajnie. Nadal mam obawy że bieżnia mną p--------e o maszyny z tyłu xD

A dzisiaj biegło się bardzo fajnie, a jak wyszło Słońce to już w ogóle git było (ʘʘ) Takie temperatury to ja lubię! ()

Miłego dnia ❤️

#sztafeta #bieganie #enronczlapie #biegajzwykopem #ruszkrakow
enron - 10 458,02 - 15,01 - 5,34 - 15,40 = 10 422,27

Ludzie coś narzekają że zimno, ...

źródło: IMG_7752

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enron:
Trzynaście lat temu utykający nogą Jacek O. trafił do szpitala na warszawskiej Pradze. Lekarze stwierdzili "kontuzję kolana". Jego stan był na tyle poważny, że zmarł szybko po przybyciu do szpitala. Na szczęście jako człowiek wielu talentów i cybernetyk stworzył swoją kopię - robota biegowego Enrona napędzanego bułkami. Niestety w tamtych czasach pamięci nie był tak pojemne więc robot ma ograniczony zasób tras na którymi biega.

Jako że robot-enron zasilany
  • Odpowiedz