Aktywne Wpisy

tesknilam_ +825
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +244
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

źródło: Screenshot_20251002_122741_com.revolut.revolut
Pobierzźródło: 3a0ef1f285a67aa27bbfe7e3f2b8dd82db14264e097b88ea2725e7c21a370647
PobierzMasz 13k w towarach?
@m0rdeczka robodoradce mam włączonego po 500 euro na miesiąc. Będzie jakaś okazja to kupię coś za to.
Ja mam plan premium, więc mam 5 darmowych transakcji i rzadko kiedy je wykorzystuje. A co do pita to kalkulatorgieldowy.pl i w moment masz rozliczenie.
Wczensiej coś zaczynałem jak był szał na gme i potem bbby i nawet nie mowie
Te 5 czasem się robi mało, bo lubię sobie klikać wieczorami :)
Ale w sumie kosztu premium nie odliczysz od zysku, a prowizja z tego co rozumiem już jest kosztem jedynie obnizajacym zysk więc chyba lepiej już wypada ten dolar + prowizji czasem.
Ja w euro mam tylko xtracker jpn, doradcy nie ruszałem, wystarczy że mam już 30 spółek, które