Wpis z mikrobloga

Projekt Wwa ruszył z sprzedażą biletów na pierwszy mecz sezonu.
W pierwszej kolejce grają przeciwko beniaminkowi z Chełma.
Cena biletu 78,75zł. ( _)
Grubo prawie 80zł za bilet na mecz.
Nie wiem jak w innych klubach +L ale krawaciarze z Projektu srogo sobie liczą.

#siatkowka #plusliga
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ice_Glaze: a Ty myślisz, że kontrakt Bednorza to spłacą z biletów po 20 PLN? albo czymś muszą zrekompensować rozdane miejsce sponsorom itp, bo jak chce się bilet na Warszawę kupić to miejsc nie ma w systemie, a w tv aż fioletowo od tkaniny na siedziskach XD
A tak na poważnie, ssanie w Warszawie na siatkówkę jest, więc nie jestem tą ceną zdziwiony.
  • Odpowiedz
  • 1
@vasos: Pierwszy mecz wtorek 21.10 Torwar.

@czarny_matt94 problem Projektu jest bark hali i póki idioci ala Trzasku będzie rządził Wwa to nowej hali nie uświadczymy.

Przecież Projekt za mecze na Ursynowie prawie nic nie zarobi w dniu meczowym bo 90% hali w Ursynowie to karnety. W zeszłym sezonie 40% meczy rundy zasadniczej było na tamtej hali w wiec klub jest mega w plecy.
O dziwo ceny karnety podnieśli
  • Odpowiedz
@Ice_Glaze: problemem Warszawy jest brak hali a nie Projektu.
Zakładając obiekt widowiskowo sportowy na poziomie 12-15k miejsc, to i tak max średnia frekwencja przed playoff byłaby na poziomie 7k osób. Przykładem jest Gdańsk. Fajny klimat, wyniki może c-----e, ale co z tego. Średnia u nich za miniony sezon to 4200 a maksymalna to 9200 w meczu z Częstochową. Nie wierzę w to, że koszt wynajmu hali w stolicy, w weekend
  • Odpowiedz
@nammah: no ja tam z ulgą zawsze płaciłem na Projekt śmieszne pieniądze także aż się zdziwiłem, że AŻ tak.

Hala jest generalnie tematem trudnym dla klubów. Muszą rywalizować z koncertami. W Torwarze występuje naprawdę sporo artystów i to takich co by spokojnie też wypełniło halę na 15k. Jest jak jest.
  • Odpowiedz
@Ice_Glaze: Właśnie się zastanawiam czy pójść na meczycho bo gra klub z mojego miejsca urodzenia (oczywiście, że nie Warszawa). Chociaż siedzę i pracuję w stolicy więc ciekawe czy są jeszcze miejsca na to. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz