Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +30
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

W pierwszej kolejce grają przeciwko beniaminkowi z Chełma.
Cena biletu 78,75zł. ( ಠ_ಠ)
Grubo prawie 80zł za bilet na mecz.
Nie wiem jak w innych klubach +L ale krawaciarze z Projektu srogo sobie liczą.
#siatkowka #plusliga
A tak na poważnie, ssanie w Warszawie na siatkówkę jest, więc nie jestem tą ceną zdziwiony.
@czarny_matt94 problem Projektu jest bark hali i póki idioci ala Trzasku będzie rządził Wwa to nowej hali nie uświadczymy.
Przecież Projekt za mecze na Ursynowie prawie nic nie zarobi w dniu meczowym bo 90% hali w Ursynowie to karnety. W zeszłym sezonie 40% meczy rundy zasadniczej było na tamtej hali w wiec klub jest mega w plecy.
O dziwo ceny karnety podnieśli
Zakładając obiekt widowiskowo sportowy na poziomie 12-15k miejsc, to i tak max średnia frekwencja przed playoff byłaby na poziomie 7k osób. Przykładem jest Gdańsk. Fajny klimat, wyniki może c-----e, ale co z tego. Średnia u nich za miniony sezon to 4200 a maksymalna to 9200 w meczu z Częstochową. Nie wierzę w to, że koszt wynajmu hali w stolicy, w weekend
Hala jest generalnie tematem trudnym dla klubów. Muszą rywalizować z koncertami. W Torwarze występuje naprawdę sporo artystów i to takich co by spokojnie też wypełniło halę na 15k. Jest jak jest.