Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +684
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz
tojapaweu +116
Lista samochodów, którymi jedzie Janusz - niedzielny kierowca albo dziadek z refleksem slow-motion.
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Stanowski staję się powoli nowym Korwinem, nowym Kolonko, synonimem szurstwa, chłopskiego rozumu i zidiocenia.
#polityka #bekazpisu
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Pozdrawiam z Brighton
Hehe pozdrawiam z Brighton hehe bo wiesz, Mariusze hehe
Komentarz usunięty przez moderatora
@programista70k: Powoli? Wystarczyły niecałe 2 lata działalności Kanału Zero żeby to poszło w tę stronę. Jak dla mnie to bardzo szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista70k: piszesz o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?, większość jego widowni to debile rzeczywiście, ale tak to już jest jak ma się duże zasięgi
To jest ciekawe, że krytyka Rosji to jest ta jedna rzecz, której widzowie Stanowskiemu nie wybaczają. Albo zero zebrał grupę ludzi akurat o takich poglądach, albo sekcja komentarzy Zero jest kompletnie zdominowana przez ruskie trolle.
1 weź dwa komentarze
2 uznaj, że są reprezentatywne dla całej społeczności.
3 na ich podstawie wysnuj wnioski z tyłka.
5 Wykopki i tak pulsują, bo nie lubią Stanowskiego.
To już się robi żałosne...