Wpis z mikrobloga

nie wrzucam zdjęć bo to już nie ma sensu,

sprzedaż auta poniżej 5 tyś zł, powyżej 300 tyś km jest praktycznie niemożliwa. Nie ważne że samochód technicznie jest sprawny i naprawy przewyższyły wartość auta dawno temu, zwykłych takich specjalistów od zawracania gitary to nie obchodzi, on chce za 2 tyś zł... . Wszystko opisane w ogłoszeniu, ale będzie ci wydziwiał dlaczego nie ma szyberdachu, czy rower się mieści w bagażniku... no bez jaj, kabaret bez kółek. Aha nie chce mu się jechać 10 km żeby zobaczyć auto bo jeszcze go pytałem skąd jest...
Ludzie są tacy dziwni...
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@makler___gieldowy: bo niektórzy ludzie myślą że 5000 to dalej kupa pieniędzy i za to dostaną c--j wie co - rozumiem że nie każdy jest majętny i że dla niektórych 5000 to bardzo dużo no ale ten pieniądz też ma jakąś realną wartość a nie tylko ich wyimaginowaną xD
  • Odpowiedz
@makler___gieldowy:
Też mam rodzynka prawie 30 letniego. 500k przebiegu, wpakowane w niego pewnie już z 30k+ (bez robocizny) Stan igła bo naprawde na bogato go utrzymywałem, pod maską praktycznie wszystko nowe. I jak mam go wystawiać za 5k i się wku.... to wolę oddać go na złom za 600 i mieć spokój
  • Odpowiedz