Aktywne Wpisy

MonazoPL +242
kaszaamanna +420
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

źródło: image
PobierzTo jest ich subiektywna opinia czy moze dane z innych krajow pokazuja, ze taki (podobny) system kaucyjny przeklada sie na mniej odpadow? Nie widze zadnych zrodel w poscie, wiec czym to sie rozni od korwinistycznych teorii o paroweczkach?
@Rst00 nikt też nie zmusza mnie do kupowania, tak jak i ciebie.
@Paraliton to jest element gospodarki odpadami. Już w 2007 roku miałem z tego wykłady. Polska mogła to wprowadzić już dawno temu,
@Cogito-sum: ten @Berkel_88 cierpi na ojkofobie, nie ma sensu z nim rozmawiac :D obstawiam, ze ma maks 12 lat, jak wiecej to
@Berkel_88: a drugi polaczek ze względu na swoje polaczkowe kompleksy zawsze popiera wszystko co dobrze brzmi, bez względu na to jak c-----o jest zaimplementowane i jakie ma konsekwencje (np. odwrotne od zamierzonych)
@Wloczykij2: Hmm. Co do ostatniego "pytania" o posłów Polski 2050 to może i ciekawe, ale system kaucyjny wprowadzał rząd PiS do 2023 roku, więc ciekawe czemu Wipler sugeruje "lewe" działania w tym temacie Polsce 2050.
@epicko chcesz ograniczyć spożywanie życiodajnego płynu p0laczków? Ty nie p0lak, nie katolik!
@Shatter to niech sołtys, burtmiszt to zorganizuje. Nie da się?