Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka @pelt musisz wrzucić na kamboshoty shoty z lajwa waldiego i łączenia z cebe bo widzę, że coś się odjaniepawliło i waldi nie trzyma nerwów na wodzy. A całość lajwa możesz wrzucić na odysee, chętnie obejrzę.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@pelt ️ na Ciebie zawsze można liczyć, wspomniałem o tym bo myślałem, że przeoczyłeś lub już poszedłeś spać i napisałem, żebyś odczytał rano ale widzę, że Ty zawsze czujny 😎 pozdrawiam i dzięki za robotę!
  • Odpowiedz
A całość lajwa możesz wrzucić na odysee, chętnie obejrzę.

@GdzieJestEis: Wgrywam całość transmisji na Odysee, ale akurat w trakcie rozmowy Waldiego z CeBe dźwięk szlag trafił (często zdarza się mi ten błąd na yt-dlp podczas pobierania trwającej właśnie transmisji, choć zazwyczaj mało tracę ciekawego materiału) i od tego momentu jest cisza do końca. Zostałem poratowany fragmentem z dźwiękiem tej rozmowy, ale ten fragment będzie tylko w streszczeniu. Nie udało się
  • Odpowiedz
  • 4
@pelt spoko spoko, samo to, że chce Ci się to ściągać i wrzucać na jutuba to już chwała Ci, ja z desperacji włączyłem lajwa cebe, żeby zobaczyć o co chodziło w tej kłótni z waldim.
  • Odpowiedz
  • 20
mam nadzieje ze praca dla tagu jest u ciebie na odpowiednim miejscu w hierarchii...

@hans-kloss-23: Nie mam dzieci, partnerki, nie gram w gry. Tworzenie materiałów na KamboShoty traktuję jako odpowiednik grania na komputerze czy podobnego zajęcia. Lajwy słucham sobie w tle robiąc coś innego, zaznaczając tylko ciekawsze momenty. Na komputerze tnę je według zaznaczonego czasu, nie słuchając całego danego fragmentu, tylko zazwyczaj jego początek i koniec, aby upewnić się czy
  • Odpowiedz
zrobil ktoś kopię?

@lskx: Tak, ja zrobiłem. Przez ostatnią godzinę nie ma dźwięku, ale chyba nie wydarzało się w niej nic istotnego, nie licząc rozmowy Waldiego i CeBe. Na szczęście dostałem tą część z ich rozmową i zamieściłem ją w skrócie.
https://wykop.pl/wpis/83303453/dzisiejsze-kamboshoty-na-youtube-https-www-youtube

⭐️ Dzisiejsze KamboShoty LIVE na Odysee:
Odysee ▶ Waldi w Azji | LIVE 01/10/2025 ● 🥊HOTELOWA AFERA Z ALANEM&EWĄ Z KANAŁU POD NOWYM NIEBEM
⚠️ Od
@pelt +28
⭐️ Dzisiejsze KamboShoty na YouTube i Odysee:
YouTube / Odysee ▶ Waldi w Azji |🥊HOTELOWA AFERA Z ALANEM&EWĄ Z KANAŁU POD NOWYM NIEBEM ● shoty z live 01/10/2025

⭐️ Dzisiejsze KamboShoty#SHORTS na YouTube i Odysee:
YouTube / Odysee ▶ Waldi w Azji |🥊1 z 2
  • Odpowiedz
Tak, ja zrobiłem. Przez ostatnią godzinę nie ma dźwięku, ale chyba nie wydarzało się w niej nic istotnego, nie licząc rozmowy Waldiego i CeBe. Na szczęście dostałem tą część z ich rozmową i zamieściłem ją w skrócie.

@pelt: Właśnie oglądam, kłaniam sie nisko. znakomita robota.
  • Odpowiedz
  • 3
@pelt czytałem kiedyś, że właśnie tik tok czy słuchanie, oglądanie filmików na przyspieszeniu mocno zaburza później przyjemność z oglądania czy słuchania czegoś wolnego, długiego w normalnym tempie, ma to prawdopodobnie związek z dopaminą.
  • Odpowiedz
@GdzieJestEis: Przerzucanie shortsow, insta, przewijanie filmow na youtube lub przeskakiwanie co chwile na kolejny robi wlasnie takie rzeczy i kazdy z nas tak robi...Ja sie zlapalem na swoim przypadku ze nie potafie ogladac filmow na strimingach czy innych netflixach bo jak jest zamula akcji to przewijam i ostatnio odkrylem od nowa telewizje, jak cos leci to leci i nie mam na to wplywu, naprawde fajnie, tylko trzeba jakies platne ogladac
  • Odpowiedz
@GdzieJestEis: @Przykleszc: Po prostu jak oglądam film na normalnej prędkości to mam mniej więcej takie odczucia jak zwykła osoba, która oglądałaby filmy na prędkości 0,75x. Niby wszystko jest w porządku, ale jednak takie jakieś w odczuciu ślamazarne, na siłę powolne, a przez to irytujące. Nie dotyczy to jednak muzyki. Ale fakt, pozbawia mnie to części przyjemności słuchania bądź oglądania czegoś, czego nie mogę z różnych względów przyśpieszyć.
Słuchanie
  • Odpowiedz