Aktywne Wpisy

thorgoth +906
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +300
342 mile już za mną a 2313 przede mną. Powiem że mocno zostałem przeorany przez ostatnie dni. Nie spodziewałem się że ta trasa będzie szła przez tak wysokie góry ( najwyższy szczyt który zdobyłem to San Jancinto 3302 mnpm) , oraz że spanie na wysokości typu 2500 mnpm będzie normą . Wiedziałem, że szlak przechodzi się przez Sierra, ale myślałem że reszta to będzie łatwy i przyjemny trekking .Góry San Jancinto mocno
źródło: image_picker_F03B3B91-C0F3-4296-8C02-C7AF0BB229C1-49459-00000551824D4361
Pobierz

#affinity #canva #grafika oraz #adobe i #photoshop dla zasięgu
źródło: obraz_2025-10-01_220531909
PobierzPrzysięgali na honor swojej matki że nie wprowadzą abonamentu (goście od Substance Painter też przysięgali na początku) ;)
PS. Teraz jak myślę o tym ''Creative Freedom'' to może jakiegoś swojego Freepika lub ArtStation zrobią. W końcu na czymś AI trzeba tresować.
źródło: A message from the Affinity and Canva Teams
PobierzZrobili z programów Affinity jeden Canva-chlew w modelu freemium i wyłącznie opcją subskrypcji jak chcesz AI (które oczywiście będą wciskać). Ciekawe czy w polityce prywatności jest coś o tym, że rzeczy tworzone w wersji darmowej są używane do trenowania AI
źródło: obraz
Pobierz@funeralmoon też po części zgadł, bo dodali darmową wektoryzację.
źródło: saruman-christopher-lee
Pobierz