Wpis z mikrobloga

#hotelparadise po kwadratowym z----e, palmę pierwszeństwa przejął Milanek. Czy tylko mnie dziwi, skąd słabość wszystkich dziewczyn do tego agresywnego niedorozwoja? Bo jest śmieszny? No głupi jest, więc pośmiać się można, z tego powodu jest śmieszny w jakiś sposób. O co w tym chodzi?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@evlka: na pewno to nie to. Litość to może ta Magda wobec niego czuje, ale i tak przeplataną ze słabością.
Mam wrażenie, że taki typ mężczyzn jest popularny w pokoleniach dziewczyn z soszali - dziary, zrobiony na siłce, jakoś tam wygląda. Reszta dla nich się nie liczy.
  • Odpowiedz
@FukaLata: zgodziłabym się z tą teorią, gdyby latała za nim Natalia i PytOla, bo ten sam poziom. Ale Wiktoria i Magda to wg mnie z litości. A Oliwia kokietuje wszystkich i robi sobie grunt.
  • Odpowiedz
@FukaLata: w przepływie jej bzdet jakoś to przesłyszałam:) ale, że Natalii podoba sie naprawdę to zupełnie mnie nie dziwi:) nie chciałabym, żeby młodzi panowie inspirowali się takim tandetnym gamoniem, bo normalna kobieta na takiego nawet nie spojrzy
  • Odpowiedz
@FukaLata: dla mnie to on nawet śmieszny nie jest. Ma kompleksy, braki w słownictwie i rozumowaniu, tuszuje to głupawym zachowaniem, bzdurnymi komplementami, agresją itp. Nie cierpię, kiedy ktoś tak przerywa wypowiedź innej osobie, a potem - kiedy ta już rezygnuje, bo nie może się wedrzeć w zdanie - "mów, no mów, nie chcesz rozmawiać" itd. I wina zawsze jest po cudzej stronie.
  • Odpowiedz