Aktywne Wpisy
nowszyja +51
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A i wbrew komentarzom, że nie przyjmują u Szwaba butelek innych niż te, które są pełne w ofercie sklepu to nieprawda… w przedsionku było napisane, że każde do pojemności 3L (z wyjątkiem tych po produktach mlecznych i olejach) i po 10 gr / szt. w tym puszki po olkoholach i napojach. Żadnej rozpiski z nowymi cenami skupu butelek zgodnym z ogólnopolskim systemem kaucyjnym nie uświadczyłem, żadnych materiałów informacyjnych o oznakowaniu opakowań objętych systemem kaucyjnym też nie, nic, zero. Także zawołam jeśli się uda to gdzieś to oddać i wtedy zapodam wynik w komentarzu nowego wpisu. Spokojnej i dobrej nocy życzę Wam.
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet #lidl #sklep #dyskont
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzBym se polara ciepłego jakiego z tych butelek mógł wydziergać xD
Jakiej kaucji, jak typ ma butelki kupione miesiąc temu, kiedy nie było żadnej kuracji xDDD
@bartlomiej_rakowski: aż mnie skrenca na samo myśl co ta banda złodziei i dycydentów uciska lud.
ja bym pisał do Bodnara albo ONZ!!
słuchajcie!!1 Jeżeli inni nie mają odwagi zróbmy to my POLACY. ZBIERZMY GRUPĘ 300 POLAKÓW POD kauflandem, W ŚRODKU TŁUMU PATUSY Z NOSZAMI ŻEBY PRZENIEŚĆ Bartka
@bartlomiej_rakowski: plan nie mój ;)
https://wykop.pl/wpis/46168573/jezeli-inni-nie-maja-odwagi-zrobmy-to-my-polacy-zb
Te 10gr to lidl/aldi płaci z własnej woli za śmieci
@bartlomiej_rakowski: nie no, jak chcesz donieść na niego do skarbówki to normalnie mailem, jak coś to na pw pomogę.
chyba że to nie o to chodzi to cofam. zresztą zawsze gardziłem donosami.
ps. podwójne opodatkowanie jest niezgodne z konstytucjo!
Idź za piniendzmi, dotrzesz do sedna pulsu- Stanisław Lem
xD
Kasa przyjęła kupon z automatu i odliczyła 20gr od zakupów.
@bartlomiej_rakowski: a tyle osob mnie szkalowali, ze oszukuje ヽ( ͠°෴ °)ノ Niech teraz przepraszajo!
@bartlomiej_rakowski: przy wypadku pięknie zapłoniesz w imię ekologii ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dziękuję dla Ciebie, to był fajny dzień w jakiś sposób.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz