Wpis z mikrobloga

@Huptys: tak tak, w zyciu nie widzialem u niego żadnych wyzywan od psow czy zyczen smierci, jedyne co kasuje to merytoryczne komentarze na ktore nie ma arguyemntow. tfu, nie kasuje, shadowbanuje
  • Odpowiedz
@Huptys: Nie pokaże wam profilu, ale powiem wam że jest tam coś co by was negatywnie nastawiło do recenzenta, także możecie się gniewać na niego bez żadnego dowodu.
Nie pokażę wam komentarzy które usunąłem, ale musicie wiedzieć że wasz wódz jest prześladowany.
No i na koniec - to nie jest wcale zbieranie tego co samemu się robiło, kiedy się mówiło do widza dokładnie takie same rzeczy.

Gość jest takim wężem
  • Odpowiedz
@Huptys: To chyba wjechała ta ich słynna karta ofiary. Jak ja uwielbiam to kłamanie menelobijcy o "życzeniach śmierci", żeby od razu zmanipulować widza że ci w komentarzach co sie z nim nie zgadzają to jacyś psychole co chcą zabijać za odmienne zdanie. Jakoś ja nigdy nie widze takich komentarzy.
  • Odpowiedz
To chyba wjechała ta ich słynna karta ofiary. Jak ja uwielbiam to kłamanie menelobijcy o "życzeniach śmierci", żeby od razu zmanipulować

@julianludokiep88: Oczywiście, że tak. Zawsze mu życzą śmierci, ale nigdy tego nie pokazuje. Do tego zawsze to jest po jakiejś inbie podczas której znika na kilka dni xD
  • Odpowiedz
Przecież nie ma uja ze YT by przepuścił takie komentarze XDD

@1-1-1-1: To akurat też jest prawda. Obecnie na YouTube nie przechodzą dużo łagodniejsze komentarze. YouTube potrafi usuwać komentarze nawet za wulgaryzmy gdzie dane słowo nie jest wulgaryzmem a czymś czego używa się mowie potocznej na przykład.
  • Odpowiedz
Dobry wieczór, jest to dla mnie nowe uniwersum. Dlaczego ten człowiek ma za sobą manekina, chyba płci żeńskiej, w jakiejś sukience, z dekoltem? A jednocześnie chyba sobie tylko bajdurzy o gierkach? XD
  • Odpowiedz