Wpis z mikrobloga

@macvir wow napisalem sobie tylko o tyłku i o mojej byłej byłej jak miałem 19-22 lata i taki lamus jak ty piszesz mi tekst (pożal się Boże) a inne lamusy to plusują. Bez kitu, na wykopie to została już tylko garstka normalnych ludzi i takie patalachy jak wy, małe szczekajace pieski, ktorych aż szkoda wyjaśniać bo ledwo wiedzą co to życie. Pozdrawiam Justyne choć nigdy tego nie przeczyta, w odróżnieniu od
  • Odpowiedz
P @macvir n----------e ludzi na tym portalu czasem przewyższa skalę i jak płacę solidne podatki tak chciał bym zapewnić wam z nich opiekę psychiatryczną chłopcy :P lol bez kitu wam współczuję dzieci z bulerbyn
  • Odpowiedz
@macvir po co mi to piszesz jak ja żyje lepiej niż tobie mogło by ci się to przyśnić xD przestań pisać ludziom debilizmy bo ja to troche inna liga cycku heh i na serio bedzie spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°) pozdrawiam mortadelko
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny jednej kolego, akurat jednej ( ͡º ͜ʖ͡º) aż tak Cię widzę boli ze szukasz w grupie okazji by wyskoczyć z ząbkami do kostek - ej ja to bym się w ogóle wstydził zachowywać się jak wy mimo, że lubię tu szitpostować xD jestescie jak wybrakowane DNA które nie powinno się powielać :P w c--j lubię ten portal bo to kopania beki ( ͡º ͜
  • Odpowiedz