Wpis z mikrobloga

Wiktoria fajna dziewczyna, chyba najbardziej inteligentna emocjonalnie ze wszystkich uczestniczek HP ever (obok Łucji i Moniki z którejś tam edycji), empatyczna, opanowana, rozsądna. Kibicuje jej.

Nowa koleżanka też wydaje się być spoko a przede wszystkim ma nietypowe zainteresowania i jakieś pasje co nie jest normą wśród uczestniczek.

Dzisiaj po raz pierwszy od początku Ola powiedziała mądrą rzecz że "wygląd to nie wszystko" więc licze na to że i ona zacznie albo zaczęła już wyciągać jakieś wnioski.
Jednak nie umie kompletnie słuchać i obserwować innych uczestników, a potwierdza moją teze fakt że na setce powiedziała że Andrzej ma Natalie a Karol Magda. Gdyby słuchała i obserwowała uważniej wiedziałaby że ich związki się sypią albo posypały.

Milan bardzo fajnie sprzedał swojego niby najlepszego kolege Andrzeja do Michała.

Magda jak zwykle matkuje i kompletnie źle czyta Karola bo ten wydaje się nie być fałszywy i szczery w intencjach.

P.S. Dziękuje ze w tym odcinku bylo mało Natalii

#hotelparadise
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fajlip1111: ja też lubię Wikę, ale nie nazywajmy "inteligencją emocjonalną" szantażu typu: zaraz się popłaczę. Rozumiem empatię i okazywanie emocji, ale fakt że ona płacze z powodu różnych pierdół też specjalnie o jej dojrzałości nie świadczy. Jedyne co, jest to mniej toksyczne niż to co o--------a Milan, Ola czy Natalia
  • Odpowiedz
@Fajlip1111: Wiktoria z tym lataniem za Milanem, a potem udawaniem, że to on coś od niej chce to mega cringe, równie żałosne co wyzywanie przez Olkę innych uczestników, bo nikt jej nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kazetka2024: zapominamy ze to nie jest real life tylko program telewizyjny ktory polega na dobieraniu sie w pary, czuje ze nie ma partnera wiec nie chce byc cały czas bierna i zabiega a to ze tak sie zachowywała to chyba tez troche przez a-----l i emocje, dla mnie troche słabe w jej zachowaniu bylo nie to że latała za Milanem ale to ze nie powiedziała wprost ze chce byc z
  • Odpowiedz