Aktywne Wpisy

HoroLive +9
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

splinter96 +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nowa koleżanka też wydaje się być spoko a przede wszystkim ma nietypowe zainteresowania i jakieś pasje co nie jest normą wśród uczestniczek.
Dzisiaj po raz pierwszy od początku Ola powiedziała mądrą rzecz że "wygląd to nie wszystko" więc licze na to że i ona zacznie albo zaczęła już wyciągać jakieś wnioski.
Jednak nie umie kompletnie słuchać i obserwować innych uczestników, a potwierdza moją teze fakt że na setce powiedziała że Andrzej ma Natalie a Karol Magda. Gdyby słuchała i obserwowała uważniej wiedziałaby że ich związki się sypią albo posypały.
Milan bardzo fajnie sprzedał swojego niby najlepszego kolege Andrzeja do Michała.
Magda jak zwykle matkuje i kompletnie źle czyta Karola bo ten wydaje się nie być fałszywy i szczery w intencjach.
P.S. Dziękuje ze w tym odcinku bylo mało Natalii
#hotelparadise