Wpis z mikrobloga

@_Alessandro_: a potem słyszysz od redpilli i bluepilli, że za mało robisz, leniwy jesteś i ruszyć tyłka ci się nie chce i to na pewno przez ten twój z-----y charakter nikt cię nie chce XD (a nie przez nie te geny)

PS Natura
  • Odpowiedz
@Korda: A kim Ty jesteś, aby mówić, że moje wysiłki nie były wystarczające? No właśnie tylko drugim człowiekiem. A dla mnie każdy drugi człowiek to mniej niż Ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Gdyby było inaczej to znaczy traktowałby drugiego człowieka równymi z moimi albo wyżej to twoje słowa mogłyby mnie poruszyć bo zewnętrzne środowisko powiedziałoby, że c---a robisz i masz się
  • Odpowiedz
@Quashtan no tak… bo te wszystkie pary na mieście to same supermodelki i gigachady. Wcale nie jest tak że mijasz codziennie parki gdzie laska jest grube 3/10 a koleś zakolak niziołek
  • Odpowiedz
@_Alessandro_: dlatego uważam, że blackpill na wykopie to zbiorowisko zwykłych tchórzy, którym nie chce się pracować nad sobą (nie mówię o ludziach, którzy mówią o naturze i jakoś starają się być w miarę możliwości najlepszą wersją samych siebie). Nawet ta laska nie jest tak tragiczna, by nie móc sobie znaleźć jakiegoś pół ogra podobnego do siebie. Miras miałby trudniej, ale też nie wyglądałby aż tak fatalnie z takim ryjcem.
  • Odpowiedz