Aktywne Wpisy

Wrrronika +31
W przedszkolu, na andrzejkowych wróżbach wylosowało mi się, że będę w przyszłości nauczycielką
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.
Apiro +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

1. Płyta indukcyjna ELECTROLUX EIS62453IZ SaphirMatt
2. Zmywarka ELECTROLUX EEM48321L
3. Okap ELECTROLUX EFG716R
4. Lodówka do zabudowy Samsung BRB80F30ADF0EO
5. Piekarnik kompaktowy Samsung NQ5B6753CAK - tutaj się najbardziej zastanawiam. Nie mam miejsca na mikrofalówkę do zabudowy, więc zostaje tylko mniejszy piekarnik z funkcją mikrofali. Co myślicie? Czy jednak pójść w normalny piekarnik ze standardowymi wymiarami?
#kuchnia #agd #zmywarka #lodowka #piekarnik #mediaexpert #dom
1. Gaz > indukcja. Gardzę indukcją i nigdy nie zamierzam zmienić z gazu.
2. Wolę whirlpoola w tej cenie.
3. Okap bardzo drogi, ale jak chcesz.
4. Lodówka jak lodówka. Bajery są zbędne.
5. Piekarnik tradycyjny u mnie to podstawa. Mikrofali nie potrzebuję w ogóle. Oprócz zwykłego piekarnika mam też minipiekarnik severin 14 l.
@red7000: Dobra indukcja, podkreślam dobra, będzie lepsza od gazu. Tandetne indukcje mają kiepską regulację, za to dobra grzeje szybciej i do wyższych temperatur niż gaz, w dodatku równomiernie i potrafi utrzymywać stałą temperaturę. Wymaga oczywiście nieco treningu.
@milo1000: Dobra, czyli jaka?
@milo1000: Masz przykłady takich indukcji? Bo sam nie mogę znaleźć.
https://www.mediaexpert.pl/agd-do-zabudowy/plyty-do-zabudowy/plyta-indukcyjna-electrolux-eis62453iz