Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka heheh Waldi się odpalił na koniec lajta... Anal będzie łamany jak precel. Jest potencjał, bo zaczyna się srranie sobie w puste baniaki nawzajem - miedzy dwoma stajniami, Ropucha i Pieczarki.... w pewnym momencie po podjazdach zagończyków, może nastąpić starcie tytanów. Na koniec jeszcze doyebal ekoEwie - teraz Spasiony Anal z Cesranitu nie ma wyjścia, musi odpowiedzieć... ja bym mu doradzał cos na temat jęczącej głuchoniemej Waldiego... (@pelt chapaj to na szota koniecznie)
hans-kloss-23 - #raportzpanstwasrodka heheh Waldi się odpalił na koniec lajta... Anal...

źródło: waldi2

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Walka o wpływy i przetrwanie i kto mógł być przydupasem podnożkiem małpcinafrejera. Plastiki chyba wygrali, ale stara zadra pomiędzy nimi została.
Tutaj Waldi trochę korzystniej wypadł w porównaniu do Cebe, który ostro się kłócił z ty widzem, chociaż wiemy, że Waldi potrafi być agresywny. Ale widocznie "artyści" youtubowi mimo, że się nienawidzą, mają do siebie jakieś resztki szacunku i pomiędzy sobą starają się zachować chociaż namiastki kultury.
NibyKto - Walka o wpływy i przetrwanie i  kto mógł być  przydupasem podnożkiem  małpc...
  • Odpowiedz
@pelt chapaj to na szota koniecznie

@hans-kloss-23: Pobieram to, ale zanim to obejrzę i ocenię czy wrzucić to byłoby dobrze, abym wiedział w których minutach są te warte uwagi fragmenty. To byłoby dla mnie ułatwieniem.
edit: A nie zauważyłem, że jak pisałem ten komentarz yo @NibyKto zrobił już shota. Dzięki!
  • Odpowiedz
  • 2
@NibyKto: jak sie jeden i drugi w ogole produkuje o te 1000 wyswietlen z yt hahahhaa, to jest tak smieszne, ze az tragiczne.
  • Odpowiedz