Spadłem z krzesła jak to zobaczyłem- gość rocznik 1996 jest asesorem sądowym, zarabia z 10 tysiaków miesięcznie i zgromadził taki oto imponujący majątek... Jeszcze jaki jest skrupulatny! Jak wszystkie pieniądze wyszczególnia! Ma 72 eurocenty, jeszcze popracuje kilkanaście lat i będzie miał całe 1 euro! Ma 51 pensów i być może ma nawet 10 halerzy czeskich. Kto mieszka w Polsce, ten w cyrku się nie śmieje... Jak to do jasnej anielki możliwe by zarabiając 10 tysiaków miesięcznie dorobić się 51 pensów, 72 eurocentów i 70 rubli, co pan asesor robi z pieniędzmi, zjada je czy wyrzuca do śmieci? #polityka #heheszki #przegryw # finanse #bekazlewactwa #4konserwy
@tonaszepieklomezczyzn: Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem by wyszczególniać 72 eurocenty jako składnik swojego majątku... To tak jakby ktoś wyszczególniał, że ma zgromadzone 10 jednogroszówek, które wyciągnął z fontanny w parku. Przecież to jest kpina z wymiaru sprawiedliwości.
@tonaszepieklomezczyzn: gdybyś nie był takim ignorantem, to byś sobie wyszukał w Internecie co obowiązkowo wpisuje się do oświadczenia majątkowego i czy może jest obowiązek ujawnienia waluty obcej w każdej ilości, skoro zdecydował się na ujawnienie nawet pensów to widocznie skrupulatnie podchodzi do swoich obowiązków. Gdybyś nie był takim ignorantem to byś sobie też sprawdził, że chłopak jest asesorem nieco ponad rok, a to oświadczenie złożył zaraz po objęciu urzędu, więc
źródło: 72 centy
PobierzForsa pewnie ukryta w jakiejś fundacji rodzinnej, czy coś w tym stylu.