Wpis z mikrobloga

@razdwatrzy55: czasem są tylko zdjęcia z AI, a stanu rzeczywistego nie ma i napisane, że mieszkanie do remontu. Nawet mi się nie chce dzwonić do takich agencji bo wiem, że jest taka ruina, że ściany trzeba skuwać.
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: żeby oni się chociaż starali z tymi wizualizacjami, a nie zarzucali najtańsze płytki, zupełnie białe, kwadratowe, do samego sufitu, na podłodze cyk wylewkę żywiczną i sztucznego kwiatka żeby wyglądało jakby ktoś tam jednak mieszkał. To wygląda jak jakaś izolatka albo cela więzienna. 10 razy by im wzrosło zainteresowanie jakby zrobili coś jak na pic rel.
totemlesnychludzi - @razdwatrzy55: żeby oni się chociaż starali z tymi wizualizacjami...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
zgłaszać i sie nie cackać z takimi gównojadami.
Kurde marzy mi się zakaz wynajmu w mieszkaniach spłącanych kredytem połączony z podatkiem od pustostanu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczylibyśmy, czy ta kawalerka rzeczywiście warta jest 340 tysięcy, czy jak będzie musiał płacić 5% od 340k rocznie bez możliwości wynajmu to czy takiego gorącego kartofla nie puści za 150k xdd
  • Odpowiedz
Wizualizacja 10/10, rzeczywistość 2/10 — ale prowizja zawsze 3%. 😂
Legalne – owszem. Etyczne – już niekoniecznie. 😉
Pośrednicy potrafią zrobić wizualizację jak z katalogu marzeń, a w rzeczywistości stoi tam blok z PRL-u i grzyb na ścianie.
Ale kto by się przejmował rzeczywistością, skoro liczy się prowizja od marzeń? 💸
  • Odpowiedz