Wpis z mikrobloga

@jmuhha: auto które chyba najlepiej wspominam z moich wszystkich, laguna 2 po lift, 2.0T+LPG z przebiegiem 350k, była taksówka. Pół europy nią zwiedziłem i nigdy nie zawiodła :)
  • Odpowiedz
@piowit:

auto które chyba najlepiej wspominam z moich wszystkich, laguna 2 po lift, 2.0T+LPG z przebiegiem 350k, była taksówka. Pół europy nią zwiedziłem i nigdy nie zawiodła :)

To, że polift, zdaje się, jest dosyć ważne xD Polift naprawił większość bolączek tego auta, ale renoma modelu Laguna była już tak zepsuta, że nawet bardzo udana III generacja kompletnie się nie sprzedawała xD
  • Odpowiedz
@jmuhha skąd masz tyle fajnych desek? Ile to kosztowało?

Chciałem kupić trochę desek, żeby sobie coś z nich zbudować (stojak, wiatę itp), to są jakieś kosmiczne koszty. Nawet jakieś skrawki na opał to też masakra.
  • Odpowiedz
@mk321 przewoziłem 5km, więc stwierdziłem że powoli dojadę, nie przekraczałem 60km/h ale ogólnie nie miałem obaw bo ciężkie to cholerstwo.
Drewno jest teraz w cholerę drogie, jakiekolwiek suche nawet nieoheblowane kosztuje krocie. Pytaj w jakichś mniejszych tartakach, czasem susza na życzenie albo mają już takie.
  • Odpowiedz