Aktywne Wpisy

annlupin +61
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się
Nieszkodnik +7

A teraz patrzcie
źródło: 1000020673
PobierzTo, że polift, zdaje się, jest dosyć ważne xD Polift naprawił większość bolączek tego auta, ale renoma modelu Laguna była już tak zepsuta, że nawet bardzo udana III generacja kompletnie się nie sprzedawała xD
@FisioX: Nie mam.
@jmuhha: Masz hak, nie lepiej wziąć przyczepkę, łatwiej, większa ładowność.
Pewnie to nawet nie twoje zdjęcie :)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzChciałem kupić trochę desek, żeby sobie coś z nich zbudować (stojak, wiatę itp), to są jakieś kosmiczne koszty. Nawet jakieś skrawki na opał to też masakra.
Drewno jest teraz w cholerę drogie, jakiekolwiek suche nawet nieoheblowane kosztuje krocie. Pytaj w jakichś mniejszych tartakach, czasem susza na życzenie albo mają już takie.