Aktywne Wpisy

tesknilam_ +171
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +248
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#mecz #realmadryt #lfc
A tak na poważnie, to ja daję chłopu kilka miesięcy bez oceniania. LFC wymienił pół składu i chyba powoli widać, że za szybko chciał wszystkich nowych zawodników wkomponować w zespół. Natomiast wydaje mi się, że jak się zgrają z Isakiem i Ekitike to będzie to banglać.
Czy w Realu by dostał czas na wejście do zespołu - nie wiem, mało śledzę
źródło: hqdefault
Pobierz@PdG_PL: o ile 2024/25 wydawał się spokojny jeśli chodzi o transfery tak 2025/26 to jakieś szaleństwo, wydaje mi się, że co drugi duży klub robi totalne przemeblowanie xD