Wpis z mikrobloga

• 0
Patrzcie na to:

Map Areas now generate with 1 to 3 extra random content, including Breach, Delirium, Ritual, Expedition, Shrines, Strongboxes, Essences, Wisps, Rogue Exiles, and Summoning Circles.

This content will be added in addition to the content added by your Tablets and Map Modifiers, and selected afterwards. If you have a Modifier that adds an Expedition Encounter, which cannot have more than 1 in an area, a different type of extra
  • Odpowiedz
  • 0
The Ground Effects for the "of Ice", "of Lightning", and "of Flames" Map Modifiers now cover 75% less of the Map on Tier 1 to 5 Waystones, 68% less on Tier 6 to 10 Waystones, and 62% less on Tier 11 or higher Waystones.

W sumie w tym buildzie ignite mi nie przeszkadza, ale na ice wieczny hejt
  • Odpowiedz
  • 0
@Biszkopcik: zużywają się, jest liczba prób przy każdym. Widać też to na moich screenach: liczba jest mniejsza o jeden na każdym tablecie. Jak się zużyją całkiem to znikają.
acidd - @Biszkopcik: zużywają się, jest liczba prób przy każdym. Widać też to na moic...

źródło: a7qi7h

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
Added the Salvage and Reforge benches to The Khari Bazaar.

w końcu xD bo to było śmieszne jak się levelowało postać :P
  • Odpowiedz
@acidd: reddit to jakiś inny stan umysłu xD Maciusie cisnący pewnie T1 z jednym modem skupiają się na grze zamiast czyścić ekran kliknięciem xD

Brak rare na minimapie to oczywisty downgrade
szmichal - @acidd: reddit to jakiś inny stan umysłu xD Maciusie cisnący pewnie T1 z j...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@szmichal: tak czytałem to xD poleciały minusy ode mnie za to
Może to trolle z GGG? Pffff.... skupianie się na rozgrywce dobre sobie, może jeszcze niech się co chwilę zatrzymują i podziwiają widoki xD tu trzeba z---------ć po mapie i grindować!
  • Odpowiedz