Nie no to już przegięcie xD Platforma strimingowa w platformie strimingowej. A później płacz bo ludzie piracą xD Mam 4 wykupione platformy. To jeszcze mam płacić za platformę w platformie + do tego jeszcze czasem wukup filmu w platformie xD
@Damianowski: Ale akurat jak ktoś kupuje kilka różnych subskrypcji to opcja, by kupować przez amazon i mieć to wszystko w jednej apce jest całkiem ok ¯\(ツ)/¯
@Damianowski: Crunchyroll to odzielny serwis. Normalnie tam płacisz za premorum. To, że możesz to opłacić z poziomu amazona to tylko wygoda, jeśli nie chcesz mieć do wszystkiego pierdyliona kont. A pierwszy sezon i tak musisz obejrzeć gdzieś indziej bo tam nie ma, ja obejrzałem na YT.
Crunchyroll to odzielny serwis. Normalnie tam płacisz za premorum. To, że możesz to opłacić z poziomu amazona to tylko wygoda, jeśli nie chcesz mieć do wszystkiego pierdyliona kont. A pierwszy sezon i tak musisz obejrzeć gdzieś indziej bo tam nie ma, ja obejrzałem na YT.
@Variv: No fajna wygoda. Jeszcze niech rozbiją każdy sezon na inną platformę xD
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Platforma strimingowa w platformie strimingowej.
A później płacz bo ludzie piracą xD
Mam 4 wykupione platformy. To jeszcze mam płacić za platformę w platformie + do tego jeszcze czasem wukup filmu w platformie xD
#amazon #amazonprime #attackontitan #piractwo #stream #seriale #filmy
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 022759
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º)
@Variv: No fajna wygoda. Jeszcze niech rozbiją każdy sezon na inną platformę xD