Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +94
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
BlackpillMonster +418

Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
@allmilczar
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
Wołamy:
@marekmarecki @boleczaj
@Fedmachn @mocten @iluvator86 @drMuras @
@turysta89 @rafaU767 @Suchyzmombasu @xyz23 @omc_kowal @menelpijak
@dziewiczajajecznica @yamajin @AntyKRK @Aurezaliusz @Mortadelajestkluczem
@Trado @Eladraan @baszmar @Jogurt123 @hektor190 @BrajanuszCebula @wredny_hamis
@KrzysztofZimnoch @Kielek96 @za017 @AltCtrlSpace @Kazaa_k9
@kasyx @
A potem się dziwimy, że ludzie kłamią na temat polskiej historii i Niemców wybielają( ͡° ʖ̯ ͡°)