Aktywne Wpisy

akNe +45
#zdrowietadzia
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
źródło: image000000
Pobierz
siejeje +57
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#samochody #ubezpieczenia #rozowypasek #pomocy #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
źródło: IMG_3345
PobierzBaba obiła mi auto, nie zostawiła mi kartki, za to ja jej tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) oddzwoniła, spotykałyśmy się, ale nie przyznaje się do winy. Jakie są szanse na wygraną?
@jiddlo Jesteś na przegranej pozycji jeśli nie ma świadka, nagrania albo po prostu sie nei przyznaje i nie stoi tam zawsze obok ciebie :/
@jiddlo: To koniecznie tych policjantów konkretniej przycisnąć, nie nagrywałeś tego? Ja złozyłbym pismo podsumowujące takie zdarzenie - opis tego co się stało i że tych 2 policjantów brało w tym udział, każdy ma imie, nazwisko i służbowy nr telefonu normalnie podajesz to w piśmie. Raz że Policja ma ci zająć stanowisko w tej sprawie a
Sprawdzasz na UFG.pl numer polisy tej kobiety.
Zgłaszasz szkodę w jej TU
Przy zgłoszeniu wskazujesz, że policja sporządziła notatkę. TU samo wystąpi o notatkę
Czekasz na rozwój wydarzeń
@Saeglopur: Policja nie musi zajmować stanowiska w sprawie, która nie jest przestępstwem lub wykroczeniem.
@Emcis8: Policja nie ma obowiązku sporządzania notatki, jeśli nie prowadzi w danej sprawie postępowania. A nie będą wszczynać postępowania do sprawy cywilnej.