Aktywne Wpisy

Afrobiker +350
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz
1-1-1-1 +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wrześniowa stówka zaliczona i wychodzi na to że to mój trzeci najlepszy czas na 100 km, mimo że wpadła kolejna dłuższa przerwa przez niepogodę i brak czasu. Wziąłem ze sobą kumpla, bo kupił nowy rower i chciał go przetestować. Jest szybszy od poprzedniego i teraz przynajmniej za mną nadąża (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ale na przodzie za bardzo nie chciał jechać, więc sam ciągnąłem. Ostatecznie skrócił sobie trasę i 100 nie przejechał. Z ciekawostek granica CH-FR przekroczona jakieś 6 razy podczas tego treningu.
Mieliśmy w sumie jechać na Sirnitzpass w Szwarcwaldzie, ale było ciut za zimno na przełęczy, no i tam wyszłoby ponad 1100 m przewyższeń na ponad 100 km, w tym 700 m ciągłego podjazdu na przełęcz i gwarantowany wiatr w ryj na powrocie. Planuję uderzyć tam za tydzień, chociaż obawiam się ponownego ataku ze strony groźnej zwierzyny.
#rowerowyrownik #rower #kolarstwo #szosa #sport #trening #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: lucelle
Pobierz