Wpis z mikrobloga

@moll: tak sie teraz zastanawiam...
Z tego co widzę jest to zdjęcie z jakiegos menu online. Nie ma tam gdzieś gramatury podanej? pytam, bo dość powszechną praktyką jest nakładanie mało na talerz do fotografii, bo wygląda to estetyczniej niż n-------e jak świni do koryta pod korek.
  • Odpowiedz
@Dorgarag: nie jestem na bierząco ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz to pewnie jakies p------e obiekty zrobione z jarmużu z uzyciem ciekłego azotu ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo rekonstrukcja zamku na wawelu w skali 1:2000000 z cukru zrobiona na drukarce czy de
  • Odpowiedz
@picasssss1: Nie bronię, ale ~28 zeta to nie jest obecnie nic dziwnego patrząc na kulinarne szaleństwa polskich restauratorów.
Przecież normalny (taki pieczony z niemrożonego ciasta i nieulepszony żadnym syfem) chleb zaraz też dobije do 20 złotych.

Mnie dziwi, że nie zawołali za to czegoś pod 5 dych ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz