Wpis z mikrobloga

Ja najbardziej śmiechłem z tego. W większości klubów wypowiadają się obszernie ich prezesi, jacyś członkowie zarządu, poważni panowie i panie jak z korpo.
A w Zagłębiu? Główna księgowa Irena Cisowska krótko i na temat ze zdjęciem jak z albumu babci xD
#mecz #zaglebielubin
Lolenson1888 - Ja najbardziej śmiechłem z tego. W większości klubów wypowiadają się o...

źródło: zagłębie

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888: pewnie główna księgowa lepiej wie jak wyglądają finanse spółki niż wymuskani prezesi czy celebryci pokroju Leśnodorskiego, który jak sam przyznawał nie zapoznawał się z raportami finansowymi xD.
@Sylwiusz89
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: @first za hajs podatnika baluj( ͡° ͜ʖ ͡°) A do tego, kto to powiedział - no widocznie, nikt nie był / nie jest bardziej kompetentny, by o tym powiedzieć niż księgowa, to oznacza, że chociaż finanse z skarbu państwa, w Tygrysie dobrze dbają i rzetelnie prowadzą. Lepsza taka księgowa niż prezes, który nie ogarnia nic z tego, i by namieszał w sprawozdaniu.
  • Odpowiedz
  • 0
@first: przecież w Lechu viceprezesem jest gość który odpowiadał przez długie lata i nadal odpowiadał za finanse klubu. Księgowy, Excel itp. to jego ksywki od dawna. I w sumie typ swoją robotę robi dobrze, Lech finansowo stoi bardzo dobrze.
  • Odpowiedz
@Zi3L0nk4: Ogólnie drużyny Zagłębie 2 w piłce ręcznej i sekcja piłkarska obecnie dalekie są od afer i aferek, a wydawanie $$$ jest bardziej transparentne niż wcześniej. Tu taka ciekawostka największa gwiazda ligi żeńskiej z mocną pozycją na Węgrzech gra sobie w Lublinie, a mistrzem Zagłębie Lubin jest. Taka ciekawostka-https://www.mkslublin.pl/aktualnosci/kategoria/szimonetta-planeta-zawodniczka-mks-funfloor-lublin-wegierska-rozgrywajaca-dolaczy-do-bialo-zielonych
  • Odpowiedz