Wpis z mikrobloga

Nie myślałem że dwójka będzie aż taka długa. Były dwa momenty kiedy myślałem sobie, że to już praktycznie końcówka, a okazywało się, że nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) A w momencie kiedy dotarliśmy do etapu, gdzie ZNOWU wracamy do

to już pomyślałem sobie, że kurła ile jeszcze xD No trochę przy długa moim zdaniem, ale fajna. Myślicie, że będzie PART III?
#tlou2
#tlou
#thelastofus
#gry
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kraminiarz: Part III? Stawiam na nie. Po drugiej (kontrowersyjnej dla fanów, delikatnie mówiąc) części i abominacji od HBO, marka jest raczej skończona. Teraz Naughty Dog ma na tapecie nowy IP - Intergalactic. Jak im to flopnie to może będą się próbowali ratować TLOU, ale mogą nie mieć już budżetu. Oni od czasu TLOU2 nic nie zrobili poza remasterami xD, a ten Intergalactic juz sporo hajsu pochłonął.
  • Odpowiedz
No dwójka ma kilka takich momentów które można uznać za koniec gry, a ona nadal trwa.
Generalnie podobała mi się tak samo jak jedynka. No i prędzej czy później i tak zrobią part III bo ta marka to dla Naughty Dog i PlayStation żyła złota, liczę tylko na to że historia będzie równie wciągająca.
  • Odpowiedz