Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +514
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Każdy, kto go ogląda, dobrze wie, że gdyby te fanty naprawdę tak mu wychodziły, to nie wychodziłby z wody. Chłop jest tak chytry, że jak znalazł chińską zupkę z morza to ją zjadł. Chińską zupkę, która kosztowała maks 15 zł, i nie wiadomo ile leżała na słońcu. Nie mówiąc już o chodzeniu i pracowaniu i spaniu w tych samych ciuchach... Na włoskiej zimii nawet kebaba nie kupi, ciekawe czemu...
Widać po jego fantach, że na początku miał sporo sygnałów, więc musiał trochę posiedzieć w wodzie. Ale ostatnie filmy to max godzina w wodzie i podrzucenie jakichś znajdek, które wyglądają na ustawione. Widać, że poddał się bo wyników brak. Chłop zamiast zrobić wyzwanie szukam codziennie przez 3h, to od razu mierzy w hajs, ale wiadomo to pasja jest do hajsu, a nie poszukiwań...
Na ostatnim filmie mówił, że wstał o 3 rano – niby dla niego to żaden problem. Potem, już w wodzie, twierdzi, że minęła godzina, a on dopiero zaczyna poszukiwania (czyli mamy 4 rano). Kiedy wschodziło słońce – zakładam, że między 6 a 7 – mówił, że już szuka od 4 godzin ;)
Yanek wie, że z niego taki poszukiwacz, jak ze mnie – choć ja nawet nie mam detektora.
Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. #yanek
Komentarz usunięty przez moderatora
- siłowanie na rękę - oczywiście nie licząc drugie miejsca w siłowaniu na lewą ręka na dwie startujące osoby
- siłownia - tyle lat ćwiczeń a wygląda gorzej niż ja po 3 miesiącach, widać brak progresji ciężarów, regularnych ćwiczeń, choć po tylu latach i jego wadzę powinna być ładnie zaokrąglone mięśnie, jakiś zarys
- poszukiwania - porównując
@Tom3kt: założę się, że gdyby na szwedzkiej ziemi poszukiwanie w wodzie i na plażach byłoby darmowe i legalne w 100% to by tak chętnie tam nie jeździł bo wszystko byłoby przeszukane.
Ciekawe co z tą Szwedką bo jak biedna nieświadomo co za idiota się do niej podszywa to to może być ciekawa historia.
Jeszcze trzeba odnaleźć tego wykopa co w Szwecji mieszka i chciał polować na złodzieja z rodos
@DareKwiecien: kolego, ale rodziny yanka nie obrażamy... nie jest on osobą publiczną, nie ma parcia na szkło i nie jego wina, że ma yanka.. trzymaj jakiś minimalny poziom.
@Tom3kt @Kamilek2323 nie zapominajmy, że Korsir jest też prawie 10 lat młodszy...
Z jakiejś grupki dla homo tu przychodzicie? WTF?
źródło: temp_file2073185172553835267
Pobierz@DareKwiecien: dopóki będą go utrzymywać, to będzie tak żył.
źródło: 1000009269
Pobierz@DareKwiecien: Nie wiem. To jest duże dziecko, taki Piotruś Pan. Jego wiele rzeczy po prostu przerasta i stworzył sobie swój świat, swoją bańkę, w której żyje. Fajnie, tylko po co to jeszcze pokazuje? Jakiś ekshibicjonizm?