Wpis z mikrobloga

przecież w tym przypadku facet zachowuje się jak apokryficzna baba.

@Wap30: ale tu chodziło o to ze ona zwaliła winę za dead bedroom na jego foch który pojawił się po całym problemie. to ze gość to beciak i wcale nie ma tej mocnej psychy to inna sprawa.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie masz pojęcia co mi "się wydaje", więc daj sobie spokój. Nawet nie masz odwagi wejść w otwartą polemikę, tylko chowasz się za skryptem tagu xD
  • Odpowiedz
@wooster: to po co mu związek, jak nie chce stworzyć rodziny? Niech idzie na dziwki i nie zawraca d--y, skoro do tego sprowadza relację
  • Odpowiedz
@moll: kolejna xD zwalić wine na faceta muszę bo się udusze xD może zacznijcie czytać te wpisy przed komentarzami co?

@czescmampytanie: mordo wystarczy przeczytać to:

Jeżeli chodzi o mnie to miałem różne kobiety i nigdy nie miałem takiego problemu, ale w każdej coś mi zawsze nie pasowało. Myślę, że nie wynika to z mojej nie atrakcyjności, bo mam fajną sylwetkę, charakter nie najgorszy, pewność siebie i często jestem
  • Odpowiedz
kolejna xD zwalić wine na faceta muszę bo się udusze xD może zacznijcie czytać te wpisy przed komentarzami co?

@czescmampytanie: może sam przeczytaj przecież on napisał że zamiast jej powiedzieć wprost to zaczął się pierdół czepiać xD
  • Odpowiedz