Wpis z mikrobloga

Jak ktokolwiek wypisuje dziecko z tej całej edukacji zdrowotnej to jest katoliban, ciemnongród, pisowiec i takie tam. Jak Trzaskowski wypisał dziecko z ez to jest ona dobrowolna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#polityka #heheszki
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PogromcaPatusow: zaraz silniczki ci napiszą, że w po panuje indywidualność poglądów, wcale Trzaskowski się nie skompromitował lobbując za ez żeby później wypisać z niej swoje dziecko - źle się tam dzieje po przegranych wyborach
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam czekaj, czyli jakieś korki z angielskiego czy trening tenisa są ważniejsze od edukacji ZDROWOTNEJ? To już chyba zakrawa o patologie w rodzinie ( ͡º ͜ʖ͡º)
No chyba, że Trzaskowski wie, że te zajęcia to g---o "prowadzone" przez WFistów i katechetów jak obecny WDŻWR xD
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam Nie muszę pytać, bo naturalnym jest, że zdrowie jest najważniejsze. W innym wypadku mamy do czynienia z patologią.
I finalnie ta głupia republika miała rację. Skoro nawet Trzaskowski wypisał swoje dziecko z tych jakże zacnych i ważnych zajęć ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
I finalnie ta głupia republika miała rację. Skoro nawet Trzaskowski wypisał swoje dziecko z tych jakże zacnych i ważnych zajęć

@marv0oo: Mimo to zatoczyliśmy koło bo masz problemy z logiką.
Przeczytaj mój pierwszy komentarz- nawet jeśli czaskowski by wypisał syna to nie znaczy, że republika miała rację.
  • Odpowiedz