Wpis z mikrobloga

@badreligion66: Pegasusów było około 3000 potwierdzonych jak dotąd. Najważniejsi ludzie w Polsce podsłuchiwani a kopie tego wszystkiego są w Izraelu i cholera jedna wie gdzie jeszcze. Nie ma żadnego problemu, dzień jak codzień w Bolzce.
  • Odpowiedz
podsłuchiwanie opozycji,

Podsłuchiwanie przestępców. W TYM przestępców i członków opozycji jak Nowak, czy Giertych.

niejasne kupno tego systemu od Izraela.

Jasne
  • Odpowiedz
przy czym w mediach informowali że sędziowie to przyklepywali i wszystko było legitymacyjnie, nawet pojawiały się nazwiska sędziów którzy od lat mieli teoretyczną kosę z pisowcami

@stan-tookie-1: Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylęx ale z tego co wiem to sędzia nie dostawał informacji, że ktoś będzie używał wątpliwego oprogramowania do śledzenia przeciwników politycznych. Dostawał typowe formatki z genetycznym określeniem wykorzystania narzędzi operacyjnych jakich pewnie dostają mnostwo. Podnoszenie tegoz że
  • Odpowiedz
@Camaxtle: jak bardzo źle sędziowie się przykładają do swojej pracy to mnie nie musisz przekonywać, ale pewnie w procedurze nie ma gwiazdki że w razie to się nie liczy jak sędzia powie że podpisywał dokumenty na wyjebce. jest decyzja sędziego i dalej już nie sprawdzamy czy gość źle przeczytał, czy nie zjadł śniadania, czy z natury jest leniwy
  • Odpowiedz
@macvir skoro to kapiszon to podaj dane do logowania. Wszędzie.
Do tego zrobić zrzut zawartości swojego telefonu i komputera i też go udostępnij.
Mam dobry humor więc nie chce transmisji live.
A i dla jasności wszystko wyślij też do Mossadu, aby było tak jak z danymi z Pegasusa.

PS. Masz jakieś oszczędności? Moze kasę na
  • Odpowiedz
jest decyzja sędziego i dalej już nie sprawdzamy czy gość źle przeczytał, czy nie zjadł śniadania, czy z natury jest leniwy

@stan-tookie-1: Jak najbardziej się zgadzam z Tobą. Jak podpisywali na pałę mając możliwość zdobyć pełną świadomość tego, co będzie wykorzystywane to jest część ich winy. Natomiast z tego co kojarzę to za bardzo chyba nie mieli jak zorientować się że coś nie halo. Tym bardziej że są precyzyjne przepisy
  • Odpowiedz
Brejza był przestępcą?

czy udowodniono, że stosowano wobec niego taki system? Jeśli tak, czy sąd wydał zgodę na jego użycie?

Suski czemu miał założony podsłuch?

jw.
  • Odpowiedz
@digitalalchemist: w 2021 Izrael ograniczył używanie Pegasusa do celów inwigilacji opozycji politycznej, w tym w Polsce. Nie do tego ten system był przeznaczony. Skąd wiedzieli w jakim celu go PiSowskie ściery używają?

Myślisz że Mossad by sobie nie zapewnił wglądu w takie kompromaty? Przecież to trzeba być pisowcem żeby taki system instalować praktycznie każdej liczącej się osobie w kraju. Ziobro powinien zgnić w pierdlu za zdradę stanu, podobnie jak Wąsik,
  • Odpowiedz