Aktywne Wpisy

obszarnik +101
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
CzasemBiegam +273
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: temp_file4119116864640288841
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Podsłuchiwanie przestępców. W TYM przestępców i członków opozycji jak Nowak, czy Giertych.
Jasne
@stan-tookie-1: Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylęx ale z tego co wiem to sędzia nie dostawał informacji, że ktoś będzie używał wątpliwego oprogramowania do śledzenia przeciwników politycznych. Dostawał typowe formatki z genetycznym określeniem wykorzystania narzędzi operacyjnych jakich pewnie dostają mnostwo. Podnoszenie tegoz że
na podstawie czego? Czy udowodniono choćby jedno bezprawne użycie tego systemu/systemów?
@pozdroxxx666:
Do tego zrobić zrzut zawartości swojego telefonu i komputera i też go udostępnij.
Mam dobry humor więc nie chce transmisji live.
A i dla jasności wszystko wyślij też do Mossadu, aby było tak jak z danymi z Pegasusa.
PS. Masz jakieś oszczędności? Moze kasę na
@stan-tookie-1: Jak najbardziej się zgadzam z Tobą. Jak podpisywali na pałę mając możliwość zdobyć pełną świadomość tego, co będzie wykorzystywane to jest część ich winy. Natomiast z tego co kojarzę to za bardzo chyba nie mieli jak zorientować się że coś nie halo. Tym bardziej że są precyzyjne przepisy
czy udowodniono, że stosowano wobec niego taki system? Jeśli tak, czy sąd wydał zgodę na jego użycie?
jw.
Myślisz że Mossad by sobie nie zapewnił wglądu w takie kompromaty? Przecież to trzeba być pisowcem żeby taki system instalować praktycznie każdej liczącej się osobie w kraju. Ziobro powinien zgnić w pierdlu za zdradę stanu, podobnie jak Wąsik,