Wpis z mikrobloga

Kochani, jakiś czas temu pytałam się Was czy warto iść na medycynę w wieku 28 lat…wszyscy wyrazili się jasno, że tak. No i zgadnijcie co… zlożyłam dokumenty, dostałam się i dzisiaj oficjalnie zaczynam 1 dzień studiów () przede mna wykłady! A jutro anatomia i prosektorium między innymi (σ ͜ʖσ)

#medycyna #studia #studbaza
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dr_Batman

To przestańcie dawać łapówki w postaci prywatnych wizyt i oczekiwać w----------a was w kolejkę.

Tu już jesteś bezczelna i arogancja aż Ci uszami wyszła. Człowiek chory, który niejednokrotnie walczy o życie nie tylko z choroba, ale i chorym systemem będzie się chwytać wszystkiego. To lekarze stworzyli tę patologię z której osoby chore zmuszone są korzystać by się skutecznie ratować. Stworzyli ją tylko i wyłącznie z pazerności. Biedni lekarze zmuszani przez
  • Odpowiedz
@addddd: Brawo brawo, ja zaczynam dietetyke w wieku 26 lat po przygodzie z informatyką i IT. choc nie wiem co bede robil, od dziecka mam naturalne inklinacje do dietetyki i nauki o żywieniu i żywności wiec nie chce zalowac za x lat ze nie sprobowalem pozdro
  • Odpowiedz
@okoski: Innego rynku prywatnego w szpitalach nie ma ¯\(ツ)/¯ bo w Polsce nie można wykonywać elektywnych płatnych operacji w placówkach publicznych ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz