Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz

#medycyna #studia #studbaza
"I to w takim wieku" rozumiem że w wieku 28 lat jesteś ustawiona finansowo?
Pamiętaj by dokładnie patrzeć na palce prowadzącego w prosktorium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@addddd: poważnie samo w sobie zostanie lekarzem jest Twoim marzeniem? Czemu nie poszłaś wcześniej na medycynę?
Tak czy inaczej, gratuluję nie poddania się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wiec to na ciebie ida te wszystkie moje podatki xD
Wiec to wy będziecie na tych lekarzy trafiać w szpitalach, czy wam się podoba czy nie. Nic nie zweryfikujecie niczego nie odrzucicie.
¯\(ツ)/¯
Takie czasy. Za moment dyplom w Polsce nie będzie nic warty, a już idą wieści w również ze na świecie Polski dyplom nie jest nic wart.
@Nighthuntero:
Nie policzyłeś inflacji. Ale ja tak i wyszedł mi spadek z 350 na 600 w 5 lat.
@lentilek: ależ oczywiście, są tacy co biorą nadgodziny i wyrabiają tyle godzin co lekarz w miesiącu osiągając 10k