Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +70
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

#medycyna #studia #studbaza
@Dadas77: Tąpnięcie stawek z 350zł/h do 340zł/h może pogrążyć niejednego specjalistę.
@Dadas77: i bardzo dobrze. O to nam właśnie chodzi żeby tak było. Nie może całe społeczeństwo składać się na kastę milionerów którzy sami decydują o limitach na specjalizacji. Wasze ego jest kosmiczne i trzeba je utemperować bo prestiż tego zwodu wynika
A tak serio to gratki, zrobiłaś kawał dobrej roboty, że w tym wieku chwyciłaś za stery. Powodzonka
no to za 5 lat będziesz milionerką xD
chcesz się umówić? ( ͡º ͜ʖ͡º)
To pierwsze 3 lata raczej odwieś pracę bo nie da rady, czas ma tą właściwość że niestety nie jest z gumy
Polecam potem zrobić urologię bo biorąc pod uwagę komentarze będzie duże zapotrzebowanie na operacje stulejki.