Wpis z mikrobloga

@Polnischefuhrer: Znajoma mojego kolegi mieszkala z facetem, bo nie miala sie gdzie podziac. Nie musiala dzieki temu placic za mieszkanie. Czyli de facto wykorzystala starszego od siebie chlopa. W ogole go nie kochala.
  • Odpowiedz
@Chopin_fapu: jedna z osób, które poznałem w sieci, jeździła co najmniej 1 w miesiącu do Wawy na bolcowanko do jakiegoś tatuśka. 100km+ Laska z 16.5 roku, mówiła mi że nie może o wszystkim powiedzieć, bo sama jest świadoma hardkoru, ale jara ją to gdzie jest i po 18 jedzie na studia do niego. Bawiła się w trójkąty z jego kobietą, on mógł się z nią zabawiać ile chciał etc. Laska
  • Odpowiedz
  • 10
@Polnischefuhrer: Ale do czego ty masz pretensje? Zjawisko jest bardzo negatywne, takie kobiety które w wieku 20 lat były w związku z dużo starszymi kolesiami mają później problemy z głową. I to naprawdę jest widoczne wśród koleżanek.

I ok trochę lipa że jadą po facetach, powinny ostrzegać młodsze koleżanki. Ale i tak dobrze że mówią negatywnie o tym zjawisku.
  • Odpowiedz
Ale do czego ty masz pretensje? Zjawisko jest bardzo negatywne, takie kobiety które w wieku 20 lat były w związku z dużo starszymi kolesiami mają później problemy z głową. I to naprawdę jest widoczne wśród koleżanek.

I ok trochę lipa że jadą po facetach, powinny ostrzegać młodsze koleżanki. Ale i tak dobrze że mówią negatywnie o tym zjawisku.

@K-S-: powiem tak, to mocno zaaaależy. Znam kilka takich osób i tak, co do
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: mam trochę zgrzyt na takie posty. Jak miałam 17 lat to najczęściej byłam zagadywania przez takich sporo starszych facetów i do dzień pamiętam, że bałam się jak do mnie podchodzili.

Dziś pracuje z młodzieżą i dla mnie dziewczyny 16-19 lat to naprawdę dalej dzieci. Bardzo mało wiedzą o życiu, są takie bezbronne na manipulacje, mają trudność ze zrozumieniem podstawowych koncepcji jeszcze, są zupełnie nieukształtowane. Wyglądają często bardzo ładnie ale
  • Odpowiedz
@K-S-: w wielu przypadkach mylisz skutek z przyczyną. Wiele kobiet które wychowywało się bez ojca ma daddy issue I kręcą ich goście który są od nich dużo starsi. Więc w wielu przypadkach mają coś z głową i wybierają starszego gościa a nie wybierają starszego gościa po czym mają coś z głową
  • Odpowiedz
dziewczyny 16-19 lat to naprawdę dalej dzieci

@ElenaRain: 19 letnie dziecko - nic mnie tak współcześnie nie wk%rwia jak to rozciąganie dzieciństwa. 16-17 lat, okej to jeszcze podrostki, ale umówiliśmy się, że jak człowiek kończy 18 lat to zaczyna się czegoś od niego wymagać ale też zaczyna się go inaczej traktować. Chcesz powiedzieć, że ja w wieku 19 lat byłem na tyle dorosły, żeby odpowiadać za towar warty kilkadziesiąt tysięcy
  • Odpowiedz
mam trochę zgrzyt na takie posty. Jak miałam 17 lat to najczęściej byłam zagadywania przez takich sporo starszych facetów i do dzień pamiętam, że bałam się jak do mnie podchodzili.

Dziś pracuje z młodzieżą i dla mnie dziewczyny 16-19 lat to naprawdę dalej dzieci. Bardzo mało wiedzą o życiu, są takie bezbronne na manipulacje, mają trudność ze zrozumieniem podstawowych koncepcji jeszcze, są zupełnie nieukształtowane. Wyglądają często bardzo ładnie ale te buźki dalej dziecięce.

Ja
  • Odpowiedz