Aktywne Wpisy
schabowy01 +45
Tak prosze panstwa wyglada nielegalna kontrola predkosci. Mierzenie pod katem z przeciwnego pasa. Sprytny milicjant mierzyl predkosc z obu stron ale tak sie wylosowalo, ze akurat mierzenie tej strony ktora ja jechalem bylo nielegalne i na pewno o pare km/h pomiar byl przeklamany. Jak ktos ma troche punktow karnych na koncie to takie przeklamanie chocby 1 km/h przykladowo zamiast 70 km/h pomiar bedzie 71 km/h przy ograniczeniu do 50 km/h moze skutkowac
źródło: obraz
Pobierz
Pterophyllum_scalare +233
#antykapitalizm
Praca czyni wolnym
Praca czyni wolnym
źródło: ćwiczenie_praktyczne
Pobierz

I ok trochę lipa że jadą po facetach, powinny ostrzegać młodsze koleżanki. Ale i tak dobrze że mówią negatywnie o tym zjawisku.
@K-S-: powiem tak, to mocno zaaaależy. Znam kilka takich osób i tak, co do
Dziś pracuje z młodzieżą i dla mnie dziewczyny 16-19 lat to naprawdę dalej dzieci. Bardzo mało wiedzą o życiu, są takie bezbronne na manipulacje, mają trudność ze zrozumieniem podstawowych koncepcji jeszcze, są zupełnie nieukształtowane. Wyglądają często bardzo ładnie ale
@ElenaRain: 19 letnie dziecko - nic mnie tak współcześnie nie wk%rwia jak to rozciąganie dzieciństwa. 16-17 lat, okej to jeszcze podrostki, ale umówiliśmy się, że jak człowiek kończy 18 lat to zaczyna się czegoś od niego wymagać ale też zaczyna się go inaczej traktować. Chcesz powiedzieć, że ja w wieku 19 lat byłem na tyle dorosły, żeby odpowiadać za towar warty kilkadziesiąt tysięcy
@Polnischefuhrer: otóż nie istnieje. To mit.
@Polnischefuhrer: Dokładnie tak jak ciebie teraz? XD