Aktywne Wpisy

sikpi +155
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
bArrek +71
Karambol na s19 w którym brało udział 18 samochodów spowodowany był przez baranów wyznających zasadę "wolno=bezpiecznie" i jadących 40kmh lewym pasem bo przecież prawy pas ich parzy a więcej niż 40kmh jechać to kto widział. Miernoty drogowe poraz kolejny stwarzają gigantyczne zagrożenie na drodze a w mediach jakoś o tym cisza

więc albo #prawica nasrała Ci do łba albo się naćpałeś bardziej niż ja i pomyliłeś czaty z onlyfans. Nie dość, że piszę poprawną polszczyzną, mój profil pokazuje, że szansa na bycie Ukraińcem czy TFU kacapem jest niższa niż to że podniesiesz 511kg w martwym ciągu.
P.S. przed propozycją gry planszowej wymieniałem tytuły literatury naukowej jaką przeczytałem i też chciałem Ci podesłać, różne różniaste, np. Sztuka Wojny, Być Liderem - co to znaczy? albo "szczęśliwy, zdrowy związek" - mój faworyt.
fajnie się gadało a nagle nazwałeś mnie Witalijem i coś tam po rusku dopisane.
A ja chciałem jedynie 3,24zł blikiem lub ekspresowym przelewem żebym mógł skorzystać z konta premium na faphouse xd gdyż mam plik z gotówką do wpłacenia w bankomacie. na żadnej #gielda tyle bys nie zarobil juz nie wspomne o relacji ktora mogla zostac zbudowana.
Nocna zmiana to jednak to samo co dzienna, tylko jest większe stężenie paranoików z nieleczoną dwubiegunukwą czy borderdem oraz połowa tu wymaga lobotomii, skoro leków nie chcecie brać.
Dodaje zdjęcia poglądowe gry Detektyw dla typa, który miał ją dostać, ale dostał depesze z Kremla żeby nazwać mnie onucą i zablokować. W komentarzu więcej fot.
#gorzkiezale #gry #pozyczka #3,24zl #planszowki #ksiazki
źródło: 20250930_013957
Pobierzźródło: 20250930_014037
Pobierzźródło: 20250930_014138
Pobierz@nie_umiem_inwestowac: myślałem, że na tagu #gielda ponad 95% to przegrywy (finansowe, życiowo nie oceniam, można być szczęśliwy tonąc w długach lub zakładając elektronicznego pastucha naokoło domu przed komornikami).
a jeśli chodzi o dramę, to masz racje, c--j cię to obchodzi, to nie twoja sprawa pachole, zrobiłem dramę by uwolnić emocje a nie żebyś ty sobie zwalił
@N-Avoie: zrobiłeś dramę bo TY chciałeś zwalić a ci brakło 3 ziko xD