Wpis z mikrobloga

Dwie potęgi militarne i gospodarcze. NATO i UE już się nie pozbiera...

@AH996547DG: ale ty masz mały rozumek. Nie chodzi o gospodarki tylko o konia trojańskiego. Rosja ma swoich szpiegów w NATO i UE.
  • Odpowiedz
Nie chodzi o gospodarki tylko o konia trojańskiego. Rosja ma swoich szpiegów w NATO i UE.

@Metris: z tego co media przekazywały to Węgry nie zostały zaproszone na rozmowy w sprawie obrony przed dronami z Rosji.
  • Odpowiedz
NATO i UE już się nie pozbiera...

@AH996547DG ale tu chodzi o ukochane przez wykopków prawo weta.
Przy pewnych decyzjach najwiekszy ma tyle samo do powiedzenia co najmniejszy
  • Odpowiedz
@Gjbgghbhhjj ja bym trochę inaczej to porównał, bo trochę się wgłębiłem w ideę "Wielkich Węgier". Wyobraźmy sobie PiS, który mami Polaków odbudowy "Wielkiej Polski" (od morza do morza). I mówi, że wyzwoli Polaków w okręgu Lwowskim z jarzma Ukraińskiego. Ja wiem, ani Polaków we Lwowie mało i PiS jest bardziej antyrosyjski niż antyukraiński. Ale też z Tobą zgoda, na podobnych niskich, pseudohistorycznych pobudkach działa PiS.
  • Odpowiedz
ale ty masz mały rozumek. Nie chodzi o gospodarki tylko o konia trojańskiego. Rosja ma swoich szpiegów w NATO i UE.

@Metris: Kwalifikuje się pod hasło "Rosja ma agentów na całym świecie?" XD ( ͡° ͜ʖ ͡°) wy w tej trolowni to serio dostaliście 15-20 zdań i powtarzacie je w kółko bez względu na otaczające was obiektywne fakty XD myślenie rosjanina jest w pewnym stopniu niesamowitym
jestagrest-niema - >ale ty masz mały rozumek. Nie chodzi o gospodarki tylko o konia t...

źródło: ktorymgowneremjeses

Pobierz
  • Odpowiedz
przecież od rozpadu NRD i zimnej wojny, mają w eu piękna siatkę szpiegowska, w samym centrum decyzyjnym.

@Conrad_PL: ale na pewno milej dla Kremla jest gdy, gdy dwa kraje NATO i UE są w stałym kontakcie z Rosją.
  • Odpowiedz